Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Šonedēļ sāksies pludmales volejbola sezona – Cēsu Alus OPEN

easyget.lv, 13.06.2007. 16:30 | komentāri (5)

Šajā nedēļas nogalē, no 15. līdz 17.jūnijam, Jūrmalā - Dubultu pludmalē notiks pirmais Latvijas čempionāta posms pludmales volejbolā, vīriešu komandām – „Cēsu Alus OPEN”.
Šonedēļ sāksies pludmales volejbola sezona – Cēsu Alus OPEN

Galerijas:

Sacensībām pieteikušies 39 pāri no, kuriem astoņpadsmit jau iekļauti pamatturnīrā, bet pārējiem par iekļūšanu pamat sacensībās nāksies cīnīties kvalifikācijas turnīrā. Sacensību organizatori piešķīruši divas tā saucamās „wild card”. Tās tikušas Latvijas klasiskā volejbola kadetu izlases dalībniekiem Romānam Saušam un Hermanam Egleskalnam, bet otru saņēmuši, pludmales volejbola laukumos sen neredzētie, brāļi Kristiāns un Tomass Marnici.

Jau piektdien no pulksten 11.45 Jūrmalā - Dubultu pludmalē risināsies kvalifikācijas turnīrs, kurā 21 duets cīnīsies par sešām ceļazīmēm uz pamatturnīru. Savukārt jau piektdienas vakarā, no pulksten 18.00 tiks izspēlētas pirmās pamatturnīra kārtas. Izšķirošie notikumi risināsies sestdien un svētdien, kad dalībnieki sadalīs 1000 Ls lielo balvu fondu.

Neskatoties uz to, ka mūsu ”lielie pludmales volejbola pāri” – Mārtiņš Pļaviņš / Aleksandrs Samoilovs un brāļi Toms un Jānis Šmēdiņi šajā nedēļas nogalē startē FIVB pasaules kausa posmā Portugālē un vēl daudzi pludmales volejbolisti aizņemti ar klasiskā volejbola spēlēšanu valsts izlasē, cīņa par uzvaru pirmajā Latvijas čempionāta posmā solās būt gana interesanta. Turnīrā ar pirmo numuru izlikti Jānis Grīnbergs un Klāvs Zaļkalns, kas aizvadītajā nedēļas nogalē izcīnīja pirmo vietu vienā no Igaunijas pludmales volejbola čempionāta posmiem. Pavisam īsi pirms dalībnieku pieteikumu termiņa beigām tapa vēl viens ļoti interesants (internacionāls) duets – Andris Krūmiņš / Vadimas Ņikiforovas. Ar ļoti nopietniem nodomiem uz Jūrmalu dodas Lietuvas duets Arvidas Mišeikis / Arunas Kyrsnis. Tāpat skatītāji, pēc ilgāka laika darbībā varēs pavērot brāļus Kristiānu un Tomasu Marnicus.

Sacensību kalendārs:
15. jūnijs – Kvalifikācijas turnīrs (no pl. 11.45)
16. jūnijs – Pamatturnīrs (no pl. 10.30)
17. jūnijs - 11:00 ¼ fināls, 12:00 ¼ fināls, 13:00 ½ fināls, 14:00 ½ fināls, 15:00 Spēle par 3. vietu, 16:30 Spēle par 1. vietu.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV