Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

EPSON tehnoloģijas pērle – projektors EH-DM2 ar iebūvētu DVD atskaņotāju

Viesturs Deksnis, 21.01.2009. 11:03

Kompānija EPSON piedāvā visiem mājas kinozāles cienītājiem un aktīviem TV mīļiem jaunu un unikālu projektoru EH-DM2 ar pirmo iebūvēto DVD atskaņotāju un automātisku dažādu DVD ierakstu formātu atpazīšanas funkciju.
EPSON tehnoloģijas pērle – projektors EH-DM2 ar iebūvētu DVD atskaņotāju

EH-DM2 reālistiskais un kristāldzidrais attēls uz 16:9 formāta platekrāna ļauj skatītājam nokļūt jebkurā vietā – sporta pārraižu cienītāji bez problēmām var vērot savas mīļākās komandas spēles īstā stadionā, savukārt jaunāko Holivudas filmu fani var apmeklēt kinoteātri, kad vien ienāk prātā. Projektors ir ērti lietojams un ļoti parocīgs, jo ērtais rokturis un nelielais svars (3,8 kg) ļauj to brīvi pārvietot no vienas telpas uz otru, ņemt to līdzi pie draugiem, uz vasarnīcu vai ceļojumā.

EPSON multimediju iekārta ir vienkārši savietojama gan ar datoru un spēļu konsolēm, gan ar digitālo kameru un zibatmiņu, tādējādi piedāvājot plašas izklaides iespējas – sākot ar fotogrāfiju aplūkošanu un beidzot ar videospēļu baudīšanu. Iekārtā ir izmantota EPSON 3LCD tehnoloģija un 1200 lumenu E-TORL lampas, nodrošinot spilgtas un dabīgas krāsas. Savukārt divi astoņu vatu stereo skaļruņi ļauj pilnībā izjust pat vissīkākos filmas skaņas efektus.

EH-DM2 ir elitāra DVD mājas kino sistēma – ar HD izšķirtspēju, DivX nolasīšanas funkciju un attēla projicēšanas iespēju pa tiešo no zibatmiņas mūzikas pavadījumā. Projektors atbalsta visus populārākos videoformātus. Turklāt visus uzdevumus ir iespējams veikt ar apgaismotu tālvadības pulti, paredzot vienkāršu projektora lietošanu pat nakts melnumā.

Jaunais projektors jau ir nopērkams Rīgas elektrotehnikas mazumtirdzniecības veikalos.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV