Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Noslēdzies pirmais Inbox Smart tiešsaistes spēļu turnīrs

ZParks/SE,Inbox PR, 10.02.2009. 13:48

Noslēdzies interneta vietnes smart.inbox.lv pirmais ar sadarbības partneri kopā veidotais konkurss, kas tapa sadarbībā ar Sony Ericsson un veikalu tīklu DT Mobile. Uzvarētāji saņēma balvu – Sony Ericsson spēlēm piemēroto tālruni F305.
Noslēdzies pirmais Inbox Smart tiešsaistes spēļu turnīrs

Inbox Smart saviem lietotājiem piedāvā 16 dažādu veidu krustvārdu mīklas un dažādu kategoriju prāta mīklas. Katru nedēļu un dienu Inbox Smart komanda veido konkursus, kuri tiek iedalīti nedēļas konkursos un zibens turnīros. Inbox veidotajos konkursos ir iespējams saņemt naudas balvas, kā arī dažādus papildus bonusus, taču konkursos un turnīros, kuri tiek veidoti sadarbībā ar citiem klientiem, ir iespēja laimēt dažādas sadarbības partnera piedāvātās balvas.

Jaunatnei paredzētais tālrunis Sony Ericsson F305 ar kustību spēļu vadību ļauj lietotājiem vadīt spēles ar plauktas locītavu vieglu pakustināšanu vai rokas pavicināšanu un redzēt šo kustību rezultātus tieši ekrānā. Izmantojot uzlaboto kustības sensoru tehnoloģiju, tālrunis var sekot lietotāja darbībām, lai imitētu boulinga spēli vai makšķerauklas iemešanu ūdenī.

Pirmajā, ar Sony Ericsson atbalstu veidotajā turnīrā uzvarēja Jeļena Titoviča no Daugavpils un Juris Jukāms no Dobeles. Saņemot balvu Jeļena stāstīja, ka šis esot pirmais gadījums, kad viņa ir mēģinājusi piedalīties šāda veida turnīros un sākotnēji nemaz nepieļāva tādu iespēju, ka varētu uzvarēt un reāli saņemt balvu. Savukārt Juris konkursos piedalās regulāri un saņem dažādas balvas, tomēr mobilais telefons ir līdz šim lielākā balva, ko ir saņēmis piedaloties konkursos. Kopā šajā turnīrā piedalījās 9668 cilvēku, no kuriem 5887 spēlēja latviešu valodas interfeisā un 3781 krievu valodas.

„Mēs esam gandarīti, ka varam sniegt Latvijas iedzīvotājiem iespēju asināt prātu interneta vidē. Inbox Smart strauji pieaugošā auditorija skaidri parāda, ka šādi projekti ir nepieciešami. Mēs arī turpināsim strādāt pie tā, lai paplašinātu Latvijas internetā pieejamos resursus ar vajadzīgiem, izglītojošiem un noderīgiem interneta produktiem", skaidro Inbox.lv valdes loceklis Andris Griķis.

Sony Ericsson mārketinga vadītājs Baltijas valstīs Aidas Saviciunas: "Spēlēšana vairs nav lieta, ar ko nodarboties vienatnē. Tā ir iespēja, izmantojot spēli, priecāties un kontaktēties ar draugiem. Mēs jau agrāk izmantojām kustības sensoru tehnoloģiju tālruņos, un tā integrēšana spēlēšanas funkcijai ir dabiska attīstība."

Sony Ericsson tālruni F305 LMT abonenti var iegādāties par Ls 9 komplektā saņemot 512 MB atmiņas karti ar papildu 50 spēlēm. 

www.zparks.lv

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV