Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Acer prezentē jauno 10 collu Aspire One

ZParks/Acer PR, 11.02.2009. 12:25

Acer, globālā personālo datoru tirgus trešais lielākais pārdevējs, prezentēja jauno mazizmēra klēpjdatoru Aspire One ar 10 collu ekrānu, Windows XP un integrētu Bluetooth, kas paredzēts ātrai, vienkāršai un stilīgai dzīvei tiešsaistē.
Acer prezentē jauno 10 collu Aspire One

Tikai gadu pēc mazizmēra klēpjdatoru parādīšanās tirgū tie ir izdarījuši apvērsumu personālo datoru jomā un palīdzējuši izveidot pavisam jaunu tirgus segmentu, kuru radīja paši lietotāji ar reālu vajadzību vienmēr būt tiešsaistē.

Uzņēmums „Acer", pateicoties tā unikālajai spējai izprast tirgus tendences un paredzēt lietotāju vajadzības, ātri laida klajā Aspire One, pasaules populārāko mazizmēra klēpjdatoru.

„Par spīti pēdējā laika problēmām finanšu tirgos un vispārīgajai ekonomiskajai neskaidrībai, mazizmēra klēpjdatoru un piezīmjdatoru tirgus 2009. gadā turpinās augt,'' sacīja „Acer" vadītājs Džiafranko Lanci. „Uzņēmumiem koncentrējoties uz krīzes pārvarēšanu, klienti un tiem izstrādātas preces kļūst svarīgākas, jo lietotāji vienkārši nevar iztikt bez saviem personīgās saziņas līdzekļiem."

Jaunais 10" Aspire One, sverot tikai nedaudz vairāk par vienu kilogramu (1,18 kg), apvieno stilu, lieliskas funkcijas un jaunu veidolu, lai sniegtu vislabāko izcila portatīvuma un maksimāla ekrāna lieluma apvienojumu.

10" Aspire One, kas izstrādāts optimālam darbam un izklaidei Internetā, ir aprīkots ar 10,1 collu lielu WSVGA gaismas diožu ekrānu ar aizmugurgaismojumu, kura izšķirtspēja ir 1024x600, kas nodrošina ērtu navigāciju. Ekrāna augšpusē ir integrēta „Acer" unikālā Crystal Eye vebkamera, kas pielāgota darbam vāji apgaismotā vidē; tas ir neliels lodziņš, ko ieskauj gaumīgs atspoguļojošs ietvars, un kas savieno jūs ar pasauli ar reāllaika video straumēšanu, videočatu un konferencēm. 10" Aspire One standartkomplektācijā ir 802.11b/g WiFi un Acer Signal Up tehnika vieglai piekļuvei bezvadu tīkliem. Papildus tam, dators ir aprīkots ar Bluetooth, un ir pieejamas arī WiMAX vai 3G bezvadu tehnoloģijas, lai nodrošinātu neierobežotu savienojamību.

10" Aspire One atbilst Energy Star 4.0 prasībām, un to iespējams aprīkot ar 6 elementu litija jonu akumulatoru. Pateicoties neticami zemam elektrības patēriņam dīkstāves laikā, 10" Aspire One nodrošina līdz 7 stundām akumulatora darbības, lai jautrība nebeigtos pārāk drīz. Akumulatora indikators, kas atrodas datora priekšpusē, ir viegli saskatāms, pat kad dators ir aizvērts.

Taču 10" Aspire One ne tikai nodrošina, ka jūs vienmēr varēsit būt tiešsaistē - tas to paveic stilīgi. Datoram ir pieejami četri krāsu varianti (balts, zils, sarkans un melns), un tā atpazīstamais dizains priecē acis. Elegantais un slaikais Aspire One raisa domas par ātrumu un mobilitāti, skaidri liekot saprast, ka ticis radīts dzīvei kustībā. Tādi stilīgi sīkumi kā aerodinamiskas formas metāla eņģe ar krāsainu akcentu un spilgtais ietvars, kas ieskauj ieslēgšanas pogu, tūlīt piesaista uzmanību. No matēta metāla izgatavotie delnu paliktņi ir eleganti, turklāt uz tiem nepaliek redzami pirkstu nospiedumi.

10" Aspire One ir aprīkots ar Intel Atom procesoru, Mobile Intel 945GSE Express čipsetu vai Mobile Intel 82801GBM čipsetu un līdz 2 GB DDR atmiņas. Par spīti mazajam izmēram, 10" Aspire One ir 160 GB liels iekšējais cietais disks. Papildus tam, datoram ir arī kombinēts vairāku karšu lasītājs pilnīgai datu brīvībai.

Aspire One mazizmēra klēpjdators ir aprīkots ar Windows XP Home operētājsistēmu; pārējās uzstādītās programmatūras vidū ir Acer eRecovery Management, Acer Launch

Manager, Adobe Reader, McAfee Internet Security Suite un Microsoft

Office Trial 2007.

www.zparks.lv

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV