Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Kvalitatīvi uzņēmumi ar zibspuldzi, lietojot Sony Ericsson C901 Cyber-shot tālruni

ZParks, 11.02.2009. 12:30

Uzņēmums Sony Ericsson atkal parāda savu aizrautību ar attēla kvalitāti, izgatavojot bagātīgi aprīkotu tālruni C901 Cyber-shot.
Kvalitatīvi uzņēmumi ar zibspuldzi, lietojot Sony Ericsson C901 Cyber-shot tālruni

Iebūvētā ksenona zibspuldze attēlus padarīs tik tīrus un spilgtus, kādi tie ir īstenībā. Sejas atrašanas funkcija ļauj uzņemt lieliskus grupas attēlus, un tehnoloģija Smile Shutter nodrošina, ka nebūs jāuzņem atkārtoti attēli tikai tāpēc, ka draugiem ir sadrūmušas sejas! Un visu beidzot, tehnoloģija BestPic ļauj vienreiz noklikšķināt uz kameras pogas un ātrā secībā iegūt deviņus attēlus - vienkārši paturiet labāko un pārējos izdzēsiet!

"Uzņēmums Sony Ericsson izprot attēlu tehnoloģijas nepieciešamību un tādēļ ir paredzējis piedāvāt Cyber-shot iespējas visos tirgos," sacīja uzņēmuma Sony Ericsson mārketinga vadītājs Fredriks Monsons (Fredrik Månsson). "Tālruņa C901 Cyber-shot pamatā ir iebūvētā ksenona zibspuldze, un tā kopā ar citām lieliskām fotografēšanas iespējām attaisno lietotāju cerības, fotografējot telpās.

Ar pieciem megapikseļiem un īpaši paredzētām kameras pogām acumirklī iespējams uzņemt pārsteidzoši augstas izšķirtspējas attēlus. Apskatiet tos kristāldzidrajā 2,2 collu pret skrāpējumiem izturīgajā ekrānā vai nosūtiet uz saviem emuāriem vai tīmekļa albumu.

Tālrunis C901 Cyber-shot

Pasmaidi - fotografē

· Iegūstiet lieliskus uzņēmumus ar piecu megapikseļu kameru
· Nepieciešamības gadījumā izmantojiet ksenona zibspuldzi
· Notveriet nevainojamu smaidu ar tehnoloģiju Smile Shutter
· Acumirklī ievietojiet savus attēlus tīmeklī ar viena klikšķa augšupielādes funkciju

Tālrunis C901 Cyber-shot darbojas tīklos GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900. Tālrunis C901 Cyber-shot būs nopērkams no 2009. gada 2. ceturkšņa melnā, sudrabotā un persiku krāsā.

www.zparks.lv

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV