Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Klausieties mūziku automašīnā ar jauno Sony Ericsson bezvadu brīvroku skaļruni

ZParks/SE PR, 13.02.2009. 02:03

Pārveidojiet automašīnu par bezvadu mūzikas automātu, izmantojot sistēmu AB900. Ar tehnoloģiju Bluetooth aprīkotais automašīnas brīvroku skaļrunis ļauj skaļi atskaņot iecienītākos ierakstus, tajā pašā laikā nodrošinot drošu zvanīšanu un ienākošo zvanu saņemšanu.
Klausieties mūziku automašīnā ar jauno Sony Ericsson bezvadu brīvroku skaļruni

Garlaikojaties sastrēgumā? Turpmāk tā vairs nebūs problēma pateicoties sistēmai AB900. Pārraidiet iemīļotākās dziesmas no sava tālruņa uz sistēmu AB900, un tās tiks atskaņotas skaļi un skaidri automašīnas audio sistēmā. Pateicoties RDS iespējai, nekad nevajadzēs meklēt pareizo frekvenci, lai pārraidītu iecienītākos ierakstus uz automašīnas skaļruņiem.

Sistēma AB900 ļauj justies droši un koncentrēties uz ceļu, jo tai ir ērts zvanu apkalpošanas ekrāns, ar vienu pogu iespējams piekļūt pieciem biežāk lietotajiem numuriem un balss pasta funkcijai. Pateicoties sistēmai AB900, zvanīšana vēl nekad nav bijusi tik vienkārša un droša. Kad pieņemsit ienākošo zvanu, mūzikas atskaņošana vienkārši tiks apturēta, un tās atskaņošana tiks turpināta, kad būs pabeigta saruna. Un ar 26 stundu ilgu sarunu laiku un 40 dienām gaidīšanas režīmā lietotājam nebūs jājūtas kā medniekam, nepārtraukti medījot lādētāju.

Sistēma AB900 palīdz būt sasniedzamam jebkurā vietā — tai nav nepieciešama uzstādīšana! Un to var ērti pārvietot no viena transportlīdzekļa ptrā — vienkārši piestipriniet mazo līdznēsājamo brīvroku skaļruni pie saulessarga. Tāpat to var izmantot birojā, lai veiktu apspriežu zvanus, vai mājās — brīvai tērzēšanai.

Uzņēmuma Sony Ericsson Piederumu nodaļas vadītājs Jākobs Stens (Jacob Sten) sacīja: “Pasaulē ir tendence ar likumu aizliegt izmantot tālruņus vadot automašīnu, tādēļ Sony Ericsson piedāvā vienkārši uzstādāmus automašīnu brīvroku skaļruņus, kas netraucē automašīnas vadīšanu sarunas laikā. Sistēma AB900 ir lieliski piemērota tiem, kuri bieži atrodas ceļā un vēlas izmantot automašīnā pavadīto laiku droši sazvanoties un klausoties mūziku ikvienā vietā, lai arī kurp vestu brauciens.”

Sony Ericsson turpina attīstīt uzņēmuma īpašās zināšanas par Bluetooth tehnoloģiju, lai nodrošinātu pilnīgu saderību ar plašu tālruņu un lietotņu klāstu. Plašo automašīnās izmantojamu piederumu klāstā ir brīvroku ierīces, kas lietotājiem braukšanas laikā ļauj ērti un droši sazināties.

www.zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV