Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Baltijas valstīs jaunais LG ARENA (KM900) mobilais tālrunis būs pieejams aprīlī

Ligita Brodiņa, 17.02.2009. 13:36

ARENA – LG pilnībā aprīkotie lieliskie mobilie tālruņi ar pavisam jaunu 3D S klases lietotāju saskarni tiek prezentēti 2009. gada Mobilo sakaru pasaules kongresā.
Baltijas valstīs jaunais LG ARENA (KM900) mobilais tālrunis būs pieejams aprīlī

17. februāris – LG Electronics, kas ir pasaules vadošais tehnoloģiju un mobilo sakaru līdzekļu ražotājs un izstrādātājs, informē par savu lielisko 2009. gada mobilo tālruni – LG Arena (LG-KM900).

Šis pilnībā aprīkotais multivides tālrunis ar LG inovatīvo un dinamisko 3D S klases lietotāju saskarni būs viens no tematiem Mobilo sakaru pasaules kongresā, kas šonedēļ notiek Barselonā. Baltijas valstīs jaunais LG mobilais tālrunis būs pieejams aprīlī.

LG Arena novatoriskā 3D S klases lietotāju saskarne ir īpaši izstrādāta, lai sagādātu vairāk prieka un būtu aizraujoša iespēja izbaudīt lielisku multividi. Kubos sakārtotais izkārtojums nodrošina četrus pielāgojamus ekrānus tiešai piekļuvei visām opcijām. Mūzika, kinofilmas, un fotogrāfijas ir ērti sasniedzamas, pateicoties intuitīvām, skārienjutīgām 3D izvēlnēm. Bagātīgie 3D attēli piešķir S klasei dzīvīgumu, un to ir vienkārši un viegli vadīt.

„Tiešā, intuitīvā un dinamiskā S klases lietotāju saskarne būs mobilajos tālruņos kaut kas iepriekš neredzēts. Ar bagātīgiem 3D attēliem, skārienjutību un aizraujošām multivides iespējām, šī saskarne patiesi padarīs Arena par pilnībā aprīkotu mobilo tālruni,” sacīja Dr. Skots Āns (Skott Ahn), LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors.

LG Arena ietvers tādas audio un video tehnoloģijas, kādas mobilajā tālrunī vēl nav redzētas. LG ļoti centās, lai nodrošinātu, ka LG Arena (KM900) garantē pacilājošu multivides pieredzi, ietverot Dolby un DivX tehnoloģiju piedāvātās opcijas.

Jāatgādina, ka LG jau pērn parakstīja līgumu ar “Dolby Laboratories, Inc.” par Dolby Mobile tehnoloģijas izmantošanu LG mobilajos tālruņos.

LG Arena ietvers arī uzlabotu piekļuvi internetam ar HSDPA 7.2 tīkliem, Wi-Fi, A-GPS un daudz vairāk. Mobilās sakaru pasaules kongresa preses konferencē LG sniegs konkrētāku informāciju par jauno mobilo tālruni Arena.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV