Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Baltijā būs pieejams pilns Samsung La Fleur dizaina produktu klāsts

ZParks/Samsung PR, 17.02.2009. 14:44

Samsung Electronics paplašina La Fleur dizaina tehnikas piedāvājumu Baltijas tirgū, un tagad pircējiem būs pieejami ne vien La Fleur mobilie telefoni, kas tika ļoti atsaucīgi uzņemti Latvijas tirgū, bet arī sadzīves tehnika ar modernu un izsmalcinātu dizainu un ziedu motīviem.
Baltijā būs pieejams pilns Samsung La Fleur dizaina produktu klāsts

La Fleur tehnika patērētājiem dos iespēju veidot avangardiskus interjera risinājumus, uzsverot sava stila individualitāti.

La Fleur produktu sērija ir izstrādāta īpaši Baltijas un NVS valstu tirgum, jo nesenie pētījumi rāda, ka mūsdienu patērētāji vēlas iespēju iegādāties sadzīves tehniku ar plašākām dizaina iespējām. Tādēļ La Fleur līnija radīta tiem, kas meklē tehnoloģiski modernus, videi draudzīgus produktus, kam piemīt arī zināma individualitāte.

Samsung Electronics ilgstoši ir sadzīves tehnikas dizaina līderis, cieši sadarbojoties ar pasaulē atzītiem rūpnieciskajiem dizaineriem, un rezultātā saņemot tādas balvas kā IF un Reddot. La Fleur produktu līnija ir izstrādāta sadarbībā ar pasaulē atzītiem dizaineriem Osborne & Little [O&L]. O&L pazīstami ar auduma un tapešu dizainu, un var lepoties ar daudziem slaveniem klientiem, to skaitā arī Lielbritānijas karalisko ģimeni. La Fleur sērijā izmantotais tulpju dizains jau ir saņēmis ievērojamu atzinību par nepiespiesto tradicionālo un moderno iezīmju apvienojumu.

Samsung pārstāvis Vjačeslavs Isajevs atklāj, ka La Fleur sērija ir veidota no sirds, klientiem pasniedzot ziedus. “Dizains ir ne vien elegants, bet arī ienes mājoklī siltuma un izsmalcinātības pieskārienu. Šis dizains aizvien saglabā svaigumu un pievilcību, lai cik reizes to neaplūkotu. Mēs ceram, ka La Fleur dizainu patērētāji uzņems ar prieku, un tas atradīs vietu viņu sirdīs.”
La Fleur produktu līnijā ietilpst side-by-side ledusskapji, ledusskapjiem ar saldēšanas kameru apakšā, veļas mašīnas ar priekšējo ielādi, mikroviļņu krāsnis, putekļu sūcēji. Tas viss piedāvā patērētājiem iespēju pilnībā pārveidot savas mājas atmosfēru.

Visa La Fleur sērija ir pieejama dažādās krāsās, ieskaitot Achromatic White, Titanic Blue, Black un Silver krāsas.

G89MST-P La Fleur mikroviļņu krāsns
Jaunās La Fleur sērijas Samsung mikroviļņu krāsns ir aprīkota ar dažādām papildfunkcijām, kas atšķir to no ierastajām mikroviļņu krāsnīm. Viena no šīm funkcijām ir Crusty Cook funkcija, kas, piemēram, picas un bagešu garozu padara gardi kraukšķīgu. Viss, kas jums ir jāizdara – jānoliek pica uz speciālās Crusty Cook plates un jānospiež poga Crusty Cook, un jau pēc mirkļa varēsiet baudīt gardu un kraukšķīgu maltīti. Mikroviļņu krāsns tīrīšana ir diezgan ķāpīgs un laikietilpīgs process, tādēļ, domājot par jūsu dārgo laiku, Samsung G89MST–P La Fleur mikroviļņu krāsns ir aprīkota ar inovatīvo Steam Clean tehnoloģiju, kura nodrošina mikroviļņu krāsns faktiski patstāvīgu iekšējās kameras tīrīšanu. Lai izšķīdinātu taukus un netīrumus, Steam Clean sistēma izmanto tvaika enerģiju un iztīra jūsu mikroviļņu krāsni tikai 15 minūtēs. Samsung G89MST-P La Fleur mikroviļņu krāsns iekšējais pārklājums ir izgatavots no BIO keramikas emaljas, kurai ir antibakteriāls pārklājums, - tā padara iekšējo pārklājumu daudz izturīgāku pret visdažādākajiem skrāpējumiem.

Produktu ar iegādāties RD Elektroniks, ELKOR un Samsung Black Line veikalos.
Cena: 119 lati

RL44ECPB-REF La Fleur ledusskapis
Jaunais Samsung La Fleur sērijas divdurvju ledusskapis RL44ECPB-REF ar 345 litru iekšējo tilpumu un rūdīta stikla plauktiem sniedz vēl vairāk vietas produktiem. Ledusskapim ir atvērto durvju signalizācija, kā arī automātiskais atkausēšanas režīms, kas palīdzēs ātri un kvalitatīvi pagatavot maltīti sev un savai ģimenei. Jau kopš seniem laikiem sudrabs ir ticis izmantots gan medicīnā, gan mājsaimniecībā. Šis dārgmetāls spēj sterilizēt un likvidēt nepatīkamas smakas. Jaunākie tehnoloģiskās attīstības sasniegumi un cilvēku tiekšanās pēc veselīga dzīvesveida bija iemesls, kādēļ daudzu jaunu patēriņa preču ražošanā sudrabu sāka izmantot sterilizācijas nolūkā. Arī jaunā Samsung LeFleur sērijas ledusskapja iekšiene ir pārklāta ar Silver Nano antibakteriālo pārklājumu, kurš satur sudraba nanodaļiņas, kas ledusskapja iekšpusē iznīcina baktērijas un novērš to vairošanos. Ledusskapis ir aprīkots arī ar daudzplūsmu gaisa cirkulācijas sistēmu Multi flow, kas gan ledusskapī, gan saldētavā izmanto divus atsevišķus ventilatorus, ļaujot nodrošināt vienmērīgu temperatūras uzturēšanu visos līmeņos un ātru sākotnējās temperatūras atjaunošanu pēc durvju atvēršanas.

Produktu var iegādāties RD Elektroniks, ELKOR un Samsung Black Line veikalos
Cena: 499 lati

RSH1KLFB1 Side by Side La FLeur Ledusskapis
Side-by-Side tipa La Fleur sērijas ledusskapis ir aprīkots ar Samsung izstrādātu sistēmu Twin Cooling System, kas kontrolē un dzesē ledusskapja un saldētavas kameras - katru atsevišķi. Tādējādi tiek nodrošināti optimāli apstākļi pārtikas produktu glabāšanai, turklāt abu kameru aromāti nesajaucas, un ēdiens saglabā savu unikālo smaržu. Šis ledusskapis aprīkots arī ar No-Frost tehnoloģiju - uz pārtikas produktu uzglabāšanas kameras sienām neveidojas sarma un ledus, tādēļ ledusskapis nav jāatsaldē. Turklāt Samsung ledusskapji, kas ir aprīkoti ar No-Frost tehnoloģiju, kameras iekšpusē uztur vienmērīgāku temperatūru un pēc ledusskapja durvju atvēršanas ātrāk atjauno sākotnējo temperatūru.

Produktu var iegādāties RD Elektroniks, ELKOR un Samsung Black Line veikalos
Cena: 1229 lati

WF8522S9P La Fleur veļas mašīna

Samsung La Fleur sērijas veļas mašīna ir aprīkota ar keramisko ūdens sildītāja spirāli, kuras gludā virsma kavē kaļķakmens veidošanos uz ūdens sildītāja pat cietā ūdenī. Šis keramiskais sildītājs kalpo līdz pat trim reizēm ilgāk nekā parastais metāla sildelements. WF8522S9P La Fleur veļas mašīna ir aprīkota ar Easy Iron mazgāšanas programmu smalkiem audumiem, kas apģērbus padara vieglāk gludināmus. Papildus jau iepriekš minētajām funkcijām jaunā La Fleur sērijas veļas mašīna ir aprīkota arī ar inovatīvo Silver Nano Health sistēmu, kas nodrošina antibakteriālo sudraba jonu iekļūšanu auduma šķiedrās, kuri sterilizē audumu par 99,99 procentiem. Jonu antibakteriālā iedarbība ilgst aptuveni 30 dienas.

Produktu var iegādāties RD Elektroniks, ELKOR un Samsung Black Line veikalos
Cena: 369 lati

VCC6367H3K La Fleur putekļusūcējs
Jaunais La Fleur sērijas putekļusūcējs ir neaizstājams palīgs uzkopšanas darbos, lai mājokli vienmēr uzturētu ideāli tīru. Šis putekļusūcējs sevī apvieno augstu jaudu ar neticami zemu trokšņu līmeni – tikai 67dBA. Jums vairs nebūs jāpārtrauc telefona sarunas un TV skatīšanās tikai tādēļ, ka līdzās darbojas putekļusūcējs. VCC6367H3K La Fleur putekļusūcēja gaisa filtru un putekļu savākšanas konteinera virsmas ir pārklātas ar Silver Nano antibakteriālo pārklājumu, kurš satur sudraba nanodaļiņas. Silver Nano pārklājums novērš baktēriju vairošanos un nepatīkamo smaku, ko tās veido. Putekļusūcējā ir izmantota arī infrasarkano staru tehnoloģija, kas ļauj kontrolēt putekļusūcēja jaudu un pārslēgties starp tā darbības režīmiem, izmantojot pogas, kas atrodas uz birstes roktura.

Produktu var iegādāties RD Elektroniks un ELKOR veikalos
Cena: 179 lati

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV