Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

LG saņem 14 starptautiskas dizaina godalgas, apstiprinot vadību dizainu radīšanā

Zane Pudāne, 19.03.2009. 13:36

LG Electronics (LG), pasaules vadošais plaša patēriņa elektronikas preču ražotājs, dizaina industrijas visprestižākajos konkursos – red dot un iF saņēmis pavisam 14 starptautiskas dizaina godalgas.

2009. gada red dot apbalvošanā LG saņems godalgas par produktu dizainu septiņās kategorijās, tajā skaitā „Labākais no labākajiem” („Best of the Best”) par tā Bluetooth skaļruni (MSB-200). Citi red dot godalgotie produkti ir mobilais tālrunis Secret (KF750), 3G mobilais tālrunis pulksteņa formā "Watch phone" (GD910), veļas mazgājamā mašīna apvienota ar veļas žāvētāju un kvadrātveida durvīm (F1314FDS2/RV1308BS), mikroviļņu krāsns ar plašu, caurspīdīgu ekrānu (UD A2), pasaules pirmais alumīnija gaisa kondicionieris (AS-W126BMSO) un elegantais DVD atskaņotājs (DVS450H).

LG uzvarētājs nominācijā „Labākais no labākajiem” ir elegantais un ērti lietojamais pārnēsājamais skaļrunis. Caur Bluetooth bezvadu pieslēgumu, to var savienot ar mūzikas ierīcēm, kā, piemēram, MP3 atskaņotājiem un mobilajiem tālruņiem. Šis elegantais produkts ir pilnībā pielāgojams un optimāli lietojams, sniedzot klausīšanās pieredzei papildu vizuālos elementus. Lietotāji var izmantot irbulītim līdzīgo skaļruni dažādās pozīcijās – gan uz plakanas virsmas, gan piekarinot to pie sienas.

LG saņēmis arī Vācijas iF dizaina godalgu septiņās kategorijām par tādiem modes virzienu nosakošiem produktiem kā 8MP skārienjutīgais tālrunis Renoir (KC910), plazmas televizori (PS8000 un PS7000) un četrdurvju ledusskapis (LMX25981) un mobiliem tālruņiem KF510 un KS360.

“Katrs LG produkts, tā dizains, ir radīts ar domu par mūsu pircēju vajadzībām,” teica Paul Bae, LG Electronics Corporate Design Center vadītājs. „Mūsu dizaina ekspertīze ir tā, kas atšķir LG no citiem industrijas pārstāvjiem. Mēs esam apņēmības pilni piedāvāt un sniegt pircējiem jaunu un unikālu pieredzi ar produktiem, kurus tie izmanto katru dienu.”

Red dot dizaina apbalvošana ir viens no lielākajiem un slavenākajiem industrijas konkursiem pasaulē. Gala apbalvošanas ceremonija notiks šī gada 29. jūnijā Aalto-Theatre Esenē, Vācijā. Visi balvas ieguvušie produkti būs apskatāmi īpašā izstādē sākot no šī gada 30. jūnija līdz 29. jūlijam red dot muzejā Esenē. Muzejā izvietoti lielākā pastāvīgā mūsdienu dizaina izstāde pasaulē.

Pagājušajā gadā LG ieguva red dot un iF godalgas 11 kategorijās. To starpā bija tādi produkti kā mobilais tālrunis Viewty, Voyager, Dizainiski saskaņotais LCD TV un mājas kinozāles komplekts un veļas mazgājamā mašīna Triton. 2006. gadā LG ieguva red dot titulu „Gada dizaina komanda”, kļūstot par otro Āzijas kompāniju, kas saņem organizācijas Radius trofeju


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV