Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Nākotnes automašīna Terrafugia veiksmīgi aizvadījusi pirmos lidojumus

Kaspars Rumbenieks, speciāli tehnoloģiju portālam Zparks.lv, 20.03.2009. 13:49

ķiet, ka daudzu ilūzijas par skaisto nākotni, kurā mēs pārvietosimies ar lidojošām automašīnām var pienākt jau nedaudz ātrāk, kā varētu likties, jo pirmos veiksmīgos lidojumus veikusi Terrafugia lidojošā automašīna.
Nākotnes automašīna Terrafugia veiksmīgi aizvadījusi pirmos lidojumus

Testa lidojumi tika veikti 5. martā milzīgā slepenībā Platsburgas lidostā, bet pēc veiksmīgajiem testiem ražotājs ar lepnumu publicējis videomateriālus, kurā redzams, kā Terrafugia veic gandrīz kilometru garus lidojumus dažu metru augstumā. Kompānijas vadītājs Karls Dietrihs prognozē, ka Terrafugia būs jauns pagrieziena punkts privātajā aviācijā. Par intereses trūkumu ražotājs arī nevar sūdzēties, jo neskatoties uz to, ka pirmie Terrafugia varētu būt pieejami tikai 2011. gadā, vairāk kā 40 pircēju jau ir paspējuši pārskaitīt 10 000 ASV dolāru lielu iemaksu, un gaida rindā uz savu Terrafugia.

http://zparks.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV