Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Mazs, bet dikti ņiprs televizors – LG-M227WD

Mikus Karlsons, speciāli tehnoloģiju portālam Zparks.lv, 27.03.2009. 23:51

Par LCD televizoru un monitoru izplatības apjomiem pēdējā laikā ir bezjēdzīgi runāt. Tie ir un ir visās iespējamajās vietās un jomās tie ir kā parasti televizori un kā datoru monitori. Bet nelaime viena, katrs pilda savas funkcijas, un turēt mājās vairākas kastes nav pārāk ērti. Tad nu LG ir pacentušies un apvienojuši vienā aparātā abas lietas – televizoru un datora monitoru. Palūkosimies kāds ikdienas lietošanā ir jaunais LG-M227WD.
Mazs, bet dikti ņiprs televizors – LG-M227WD

Stāstīt par LCD televizora izskatu nav milzīgas jēgas. Kādi tie izskatās mēs zinām jau labi sen, un nekas būtisks to izskatā nav noticis jau gadiem. Arī šis aparāts ir dizainiski lakonisks un vienkāršs, vienīgais, ko ražotājs atļāvies, ir sarkanās krāsas apakšējā mala. Tā ir nedaudz izliekta, un starp šo sarkano līniju un melno ekrāna malu ir izvietojusies akustika. Pārējais jau labi zināmajās variācijās. Ekrāns, ap to melns rāmītis, un labajā apakšējā stūrī zila gaismiņa, kura signalizē par to, ka televizors ir ieslēgts. Visi ieslēgšanas un izslēgšanas taustiņi ir novietoti labajā malā, sānā, turpat atrodas arī austiņu pieslēgvieta. Būtībā ar tiem pietiek, lai pilnvērtīgi varētu vadīt visas televizora pamatfunkcijas. Lai veiktu citas darbības, nāksies gan atcerēties, ka aparātam ir arī distances vadības pults. Pults ļoti ērta, patīkama un pārskatāma. Nekā būtiski jauna vai neierasta, viss saprotami, visi taustiņi izvietoti maksimāli ergonomiski.
 
Televizora aizmugurē ir pamatīgs klāsts ar dažāda veida pieslēgvietām, un kopumā, ja ir liela vēlme to izdarīt, var pieslēgt astoņas dažādas ierīces. Turpat atradusies vieta arī optiskajai audio signāla izejai un pārītim servisa pieslēgvietu. Kopumā jāsaka, ka pietiks visam iespējamajam un neiespējamajam. Ap šo aparātu var novietot praktiski visu, no kā vien vēlaties redzēt attēlu. Nu vēl varbūt derētu iespēja pievienot arī kādu atmiņas karti vai USB atmiņu, taču tas nav tik vitāli svarīgi. Bet esošā USB pieslēgvieta paredzēta programmatūras atjaunošanai.

Aparāta izvēlne ir veidota labi zināmajā LG variantā ar sešiem laukiem, kuros izdalīti attēla, skaņas, uztveršanas, laika uzstādījumu, piekļuves un papildiespēju iestatījumi. Būtībā visa regulēšana notiek ļoti ātri un ērti, un nekādas pārākās problēmas nerada.

Televizors spējīgs uztvert kā parastās tā virszemes ciparu televīzijas signālu – DVB-T. Pats kanālu atrašanas un skenēšanas process norisinās ļoti vienkārši un eleganti, un aparātam nav tieksmes savākt milzonīgos daudzumos parazītsignālus. Arī tālākā uztverto kanālu kārtošana un pārvietošana sev vēlamajā variantā norisinās ļoti vienkārši. Ir iespējams sastādīt savu favorītkanālu sarakstu.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV