Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Komentāri rakstam: USB darbināma elektroniskā cigarete - Health E-Cigarette

jaunākie lejā

Rihards » riha1@inbox.lv 21.12.2009. 14:27

http://www.thecigarete.com

Ivans 16.04.2010. 10:50

starp citu "latvieshu" pashmaaju produkts "brilliantcigs.com principaa ir pilniigaakaa 1:1 kopija taadaam e cigareteem kaa bluecigs.com! faktiski nomainiits tikai saakums no "blu" uz "brilliant"! un bluecigs.com nekoteejas paaraak augstu e ciagretes kvalitaates skalaa, jo pashi akumulatori nav pietiekami izturiigi + faktiski 1 kaartridzjsh ir apmeeram tikai kaadas 5-7 parastaas cigaretes - reaali praksee paarbaudiits! un kad biju aizgaajis notesteet brilliantcigs.com uz vinju ofisu briiviibas ielaa, tad likaas, ka tie vinju kaartridzji ir veel vaajaaki - iespeejams par leetaaku naudu tiek pasuutiiti no Kjiinas! faktiski sanaak, ka brilliantcigs.com ir vienkaarshi uzkraasojushi savu pashu nosaukumu virsuu uz bluecigs.com produkcijas un tagad tirgo ar uzcenojumu un kaa savu sarazhoto e cigareti!
tad jau daudz izdeviigaak ir vienkaarshaak pasuutiit pa taisno no pashu bluecigs.com maajas lapas ar visaam razhotaaja garantijaam un dabuut arii kaadu atlaidi! jo neredzu jeegu pirkt taas brilliantcigs.com e cigaretes! pat maajaslapa vinjiem ir 1:1 nokopeeta! tas ir tas pats, kas latvijaa pirkt latvieshu it kaa pashu razhotu automashiinu , piemeeram, "Milda", kas patiesiibaa buutu krievu zhigulis, kuram tikai aizmuguree rakstiits "zhigulji" vietaa "Milda"... taadeelj arii vispraatiigaak vienmeer ir preci pasuutiit no pasha razhotaaja - vismaz ir garantija par maximaalu kvalitaati, jo par klientiem visi ciinaas + nav liekeezhu un spekulantu uzliktais uzcenojums!
+ veel pilns interents ar diskusijaam, kuras savaa starpaa taisa pashi briliantcigs iipashnieki - savaa starpaa beernishkjiigi slavina pashi savu suuda produktu!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV