Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

LG LH7000 - jauns standarts LCD TV dizainā

Kristīne Tjarve, 15.04.2009. 17:33

LG Electronics, pasaules līderis plakano paneļu displeju tirgū, piedāvā jauno augstas izšķirtspējas (HD ready 1080p) televizoru LH7000, kas sevī apvieno  izsmalcinātu, slaidu un gludu virsmu ar neiedomājamu attēla kvalitāti.
LG LH7000 - jauns standarts LCD TV dizainā

Elegantais televizors ar noapaļotām līnijām un elegantiem akcentiem apvieno progresīvas un modernas tehnoloģijas, kas nodrošina neticami asu HD ready 1080p attēla kvalitāti ar LG TruMotion 120Hz tehnoloģiju un bagātīgu, dzidru skaņu. TruMotion 120 Hz tehnoloģija samazina uztvertās reakcijas laiku un attēla vilkšanas („izplūšanas”) parādību, attēlojot dabiskas detaļas pat ātri kustīgās ainās.

Jaunais LH7000 atšķiras pateicoties nepārspējamai attēla un skaņas kvalitātei apvienojumā ar slaidu un acij tīkamu siluetu. Turklāt līdz ar LH7000, LG ir pārvietojis uztvērēju un tā komponentus no ekrāna aizmugurējās daļas uz tā apakšējo daļu, tādējādi samazinot apmērus līdz 39.7 mm, padarot LH7000 par neiedomājami plānu HD ready 1080p LCD TV.
 
Televizora elegantais rāmis un stūri ir gludi un harmoniski, un tā dizaina pamatā ir vilinošs, spīdīgs siluets. Tā maigā, apaļā un caurspīdīgā ieslēgšanas poga televizora centrā, atšķirībā no iepriekšējā modeļa, tagad ar elegantu LED gaismu rotē 360 grādu amplitūdā, radot iespaidu par mirdzošu, baltu LED spīdumu, kad televizors ir ieslēgts. Jaunās krāsas iezīmes ne tikai papildina TV dizainu, bet it kā piešķir televizoram emocijas.

“LH7000 ir ievērojama dizaina, daudzpusības un digitālu iespēju kombinācija. Tas ir pietiekami elegants, lai iekļautos ikvienas dzīvojamās telpas interjerā, kļūstot par tās dekoratīvu elementu. Turklāt to var pieslēgt virknei citu ierīču,” komentē Saimons Kangs (Simon Kang), LG Home Entertainment Company prezidents un vadītājs.

Tomēr LG LH7000 nav tikai greznumlieta. Drīzāk, tas pilnībā atspoguļo LG konceptu par „apslēptām” modernām tehnoloģijām. Tādas opcijas kā Picture Wizard, AV režīms un 24 p Real Cinema nodrošina lielisku attēla kvalitāti jebkura veida programmēšanai. Ar Picture Wizard, ikviens skatītājs var ātri un viegli pielāgot attēlu savām vēlmēm. Iepriekš noteikts AV režīms automātiski uzlabo filmu, sporta pārraižu un spēļu skatīšanos, bet 24p Real Cinema rāda filmas to dabiskajos 24 kadros, maksimāli radot kinoteātra atmosfēru mājas apstākļos. Vēl nepieciešams tikai popkorns.

Ar Bluetooth LH7000 tieši pievienojams mobilajiem tālruņiem, lai viesistabā viegli attēlotu ar mobilo tālruni uzņemtus attēlus un filmas. USB 2.0 pieslēgvieta un HD DivX atbalsts padara vieglu augstas izšķirtspējas video failu skatīšanos, kas saglabāti ārējos cietos diskos, atmiņas kartēs vai USB ierīcēs. Četras HDMI 1.3 pieslēgvietas ļauj savienot vairākas ierīces, nodrošinot augstākā līmeņa dzidrumu un savienojamību (HD ready 1080p).

Patiesi lieliskai skatīšanās pieredzei skaņa ir tikpat svarīga, cik attēla kvalitāte, tāpēc LH7000 ir LG’s Invisible Speaker tehnoloģija, kas nodrošina dinamisku, pilnībā apņemošu skaņu. Turklāt ar LG Clear Voice II sistēma digitāli uzlabo skaņas kvalitāti, lai to būtu vieglāk saklausīt. 

LG saprot, ka televizorus vairs neierobežo to izskats, skaņa un darbības kvalitāte, bet gan to ietekme uz vidi. Tādēļ LH7000 ietver Smart Energy Saving Plus tehnoloģiju, kas samazina enerģijas patēriņu, precīzi kontrolējot televizora pretgaismu. LG Intelligent Sensor tehnoloģija analizē telpas apgaismojumu un atbilstoši pielāgo ekrāna pretgaismu. Tas var samazināt enerģijas patēriņu pat par 75% salīdzinājumā ar citiem līdzīga izmēra televizoriem, papildus samazinot acu saspringumu televizora skatīšanās laikā.

“Mēs radījām LH7000 izsmalcinātu, vēl skaistāku un spējīgu harmoniski ieļauties jebkurā vietā,” teica Saimons Kangs. “Sākot ar slaidām, līganām līnijām un beidzot ar neiedomājamu attēla kvalitāti, LH7000 ir īsts mākslas darbs, kuru ikviens būs lepns parādīt citiem.”

Specifikācijas

- Slaids, plāns dizains - 39.7mm
- TruMotion 120Hz
- HD ready (1080p)
- Picture Wizard
- AV Režīms
- 24p Real Cinema (24p 5:5 pull down)
- Expert Mode (ISF Ready)
- Bluetooth
- HD DivX
- USB 2.0
- HDMI pieslēgvietas
- Intelligentais Sensors II
- Smart Energy Saving Plus tehnoloģija
- Funkcija Clear Voice II
- Invisible Speaker tehnoloģija

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV