Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

LG tehnoloģiju ARENA iekaro Eiropu

Ligita Brodiņa, 27.04.2009. 12:17

LG Electronics (LG), pasaules vadošais tehnoloģiju un mobilo sakaru līdzekļu ražotājs un izstrādātājs, informē par sava jaunā, pilnībā aprīkotā multimediju tālruņa LG ARENA (LG-KM900) ienākšanu Baltijas valstu tirgū. ARENA ir LG jaunais tālruņu flagmanis 2009, kas piedāvā pilnīgi jaunu audio un video lietošanas pieredzi mobilajās tehnoloģijās ar tā plašajām multimediju iespējām, pateicoties LG intuitīvajai 3D S klases lietotāju saskarnei.
LG tehnoloģiju ARENA iekaro Eiropu

“Kad ARENA pirmoreiz tika prezentēts Mobilo sakaru pasaules kongresā 2009, tas, ko mēs redzējām, bija patiesa interese un degsme mūsu klientu acīs, uzlūkojot ARENA vienreizējās multivides iespējas,” teica Dr. Skots Āns (Skott Ahn), LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors. “Apmeklētāji īpaši novērtēja tādas iezīmes kā Dolby Mobile tehnoloģija, WVGA ekrāns, 5 megapikseļu kamera un 40GB kopējā atmiņas ietilpība, taču visvairāk tika apbrīnota intuitīvā 3D S klases lietotāju saskarne, kas sniedz patiesi jaunu pieredzi šo lielisko funkciju izmantošanā”

Līdz ar Mobilo sakaru pasaules kongresu 2009, kas norisinājās šī gada Februārī Spānijā, ARENA ne tikai radījusi milzīgu mediju un blogu īpašnieku uzmanību – kopš tā laikā ARENA ir rezervējuši miljons pasūtītāju visā pasaulē.


Multimediju iespējas: Kristāldzidra skaņa un neiedomājami dzīvs ekrāns ar lielāku atmiņas ietilpību

ARENA varētu saukt par ideālu pārnēsājamo multimediju centru, kurā patiesi var izbaudīt augstāko audio un video kvalitāti. ARENA piedāvā pasaulē pirmo Dolby Mobile tehnoloģiju, kas rada vienreizēju surround sound pieredzi video un audio baudīšanai. Tā 3.0 collu WVGA ekrānam piemīt četras reizes lielāka izšķirtspēja nekā standarta QVGA tālruņu ekrāniem, kas nozīmē, ka lietotāji var baudīt visdzidrāko attēla kvalitāti, skatoties DVD kvalitātes DivX vai Xvid filmas.

D1 ieraksta iespējas atbalsta DVD-kvalitātes izšķirtspējas video, kas ir nevainojams, ja tiek pārraidīts uz liela ekrāna televizora. Tāpat virkne ekvalaizeru radīti, lai atbilstu ikvienai individuālai gaumes izjūtai, padarot lietošanas pieredzi vēl aizraujošāku. Simtiem mūzikas un filmu failu var tikt uzglabāti tālruņa 40GB lielajā atmiņā, ietverot 8GB iekšējo atmiņu un 32GB ārējo microSD kartes atmiņu. Jaudīgais akumulators nodrošina līdz pat 30 stundu MP3 atskaņošanas laiku un 300 stundas gaidīšanas režīmu.

Lietotājiem vairs nav jāupurē augstas kvalitātes attēli par neaizmirstamiem mirkļiem, jo ARENA piedāvā piecu megapikseļu kameru ar auto un manuālām fokusēšanas iespējām. Pateicoties 3G HSDPA 7.2 tīkliem un Wi-Fi, lietotāji var viegli dalīties video un fotogrāfijās interneta sociālajos tīklos. FM raidītājs un 3.5 mm audio pieslēgvieta dod iespēju lietotājiem baudīt mūziku automašīnā vai mājās, vai jebkur citur caur tālruņa austiņām. Lietotāju ērtībām ARENA piedāvā arī Google Mobile Service un A-GPS.


3D S klases lietotāju saskarne: Ātras, intuitīvas un uzjautrinošas multimediju sniegtās iespējas

Jaunā LG 3D S klases lietotāju saskarne piedāvā visaizraujošāko ceļu uz neskaitāmo multimediju sniegto iespēju baudīšanu. Jau no paša sākuma tā tika radīta, lai izceltu visas skārienjutīgo tehnoloģiju iespējas un aizvāktu liekas, nevajadzīgas izvēlnes un starpsoļus svarīgu funkciju izvēlei. Tā kā ARENA pamatā ir 3D kubveida izkārtojums, tas nodrošina četrus pielāgojamus starta ekrānus un tādējādi daudz ātrāku un vieglāku piekļuvi visām opcijām tik vien kā skarot tos ar pirkstgaliem.

Ātrā 3D pāreja no izvēlnes uz izvēlni iespējama pateicoties AMD procesoram. Ātrā atbildes reakcija uz ikvienu pieskārienu padara sērfošanu internetā vieglu un ātru.

Ar jauno S klases lietotāju saskarni, LG radījis un piedāvā ne tikai labāku tālruņa funkcionalitāti, bet vēl lielāku prieku skārienjutīgo tehnoloģiju cienītājiem. Dzīvās krāsas ARENA grafiskajā dizainā pasvītro LG jaunā tālruņa dinamiku. Attēli slīdošajā attēlu galerijā pēc nejaušības jeb randoma principa pielāgojas ekrāna laukuma sniegtajām iespējām, atkarībā no tālruņa novietošanas horizontālā vai vertikālā stāvoklī, tādējādi daudz ērtāku vēršot fotogrāfiju aplūkošanu un meklēšanu starp tām.

*Google Mobile Service lietošana var atšķirties atkarībā no pakalpojuma sniedzēja.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV