Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Nokia N86 – labākais mobilās attēlveidošanas tālrunis

ZParks/Nokia PR, 29.04.2009. 09:44

Nokia N-sērijas tālrunis N86 8MP ir ieguvis prestižo TIPA (Tehnisko attēlu preses asociācijas – Technical Image Press Association) balvu kā labākā mobilo attēlveidošanas ierīce. Nokia N86 ir spēcīgākais attēlveidošanas tālrunis Nokia plašajā produktu klāstā, nodrošinot izcili zemas gaismas attēlu kvalitāti.
Nokia N86 – labākais mobilās attēlveidošanas tālrunis

Slaidera tipa tālrunis Nokia N86 ir ievērojams ar platleņķa 2,8 Carl Zeiss optiku, Tessar objektīvu, kas ļauj uzņemt skaistus panorāmas skatus, un 8 megapikseļu fotokameru ar auto fokusēšanas funkciju, LED zibspuldzi un divdesmitkārtīgu digitālo tuvinājumu.

„Cilvēki pieprasa mobilās kameras, kas spēj uzņemt lieliskus attēlus dažādos gaismas apstākļos. Nokia N86 8MP nodrošina skaidrus, augstas kvalitātes attēlus neatkarīgi no tā, vai fotografējat panorāmas skatus, savas iecienītākās sporta sacīkstes vai dabas skatus ceļojot,“ uzsver Aivars Krauklis, Nokia Latvija mobilo tālruņu tirdzniecības vadītājs.

Turklāt arī citi tehniskie rādītāji tālrunim Nokia N86 8MP ir uzmanības vērti – 8 GB ietilpīga iebūvēta atmiņa līdz pat 4000 fotoattēlu glabāšanai (ar iespēju paplašināt atmiņu līdz 16 GB ar microUSB atmiņas karti), 2,6 collu AM OLED platekrāna displejs, iebūvēts A-GPS un GPS, lietojumprogramma Nokia Maps 3.0, jaunā Symbian S60 operētājsistēma, pieslēgvietas 3,5 mm austiņām, kā arī plašas datu pārraides iespējas – GPRS, HSCSD, EDGE, 3G, WLAN, Bluetooth 2.0. Tālrunis Nokia N86 8MP nodrošina arī plašas multimediju iespējas, piemēram, mūziku tālrunī var klausīties līdz pat 25 stundām, savukārt spēlēt spēles vai atskaņot video – līdz pat 7 stundām ar vienu baterijas uzlādi.

Iepriekšējos gados Nokia N82 un Nokia N95 arī ieguva prestižās TIPA balvas par labāko mobilo attēlviedošanas ierīci. TIPA balvas iegūšana arī šogad tālrunim N86 ir kā apliecinājums Nokia inovācijām un līdera pozīcijām mobilās attēlviedošanas jomā. Vērtējot mobilās attēlveidošanas ierīces, tika skatīta ekspozīcija, 1/1000 slēdža ātrums, multirežīmu jeb vairākrežīmu zibspuldze, dažādi attēla iestatīšanas režīmi, makro režīms ar fokusēšanās distanci līdz pat 10 cm, kā arī advancētas komunikācijas (datu pārraides) un lokācijas (iespēja pievienot GPS datus bildei, lai redzētu kartē, kur tā tikusi uzņemta) tehnoloģijām.

Ikgadu TIPA pasniedz attēlveidošanas produktu balvas dažādās kategorijās. Par labākajiem attēlveidošanas produktiem 2009. gadā balsoja TIPA Ģenerālajā asamblejā, kas norisinājās no 2. līdz 4. aprīlim Budapeštā. TIPA biedri – 25 foto žurnālu redaktori – no desmit Eiropas valstīm satikās, lai apspriestu asociācijas stratēģiju un projektus, kā arī balsotu par labākajiem attēlveidošanas produktiem, kas izlaisti pēdējo 12 mēnešu laikā. Papildu informācija pieejama TIPA mājas lapā.

Papildu informācija par Nokia N86 ir pieejama Nokia mājas lapā.

Tālrunis Nokia N86 8MP Latvijā būs pieejams šā gada jūnija beigās vai jūlija sākumā par vidējo mazumtirdzniecības cenu 350 lati (ieskaitot PVN).

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV