Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

LG ARENA saņem iF Komunikācijas dizaina apbalvojumu

Ligita Brodiņa, 06.07.2009. 12:20

LG Electronics (LG), saņēmis iF Komunikāciju dizaina apbalvojumu par tā ražotā mobilā tālruņa LG ARENA (LG KM900) 3D S klases lietotāju saskarni. LG ARENA saņēma Zelta godalgu kategorijā ‘Produktu lietotāju saskarnes’, kas iekļauj visas grafiskās lietotāju saskarnes.
LG ARENA saņem iF Komunikācijas dizaina apbalvojumu

iF Komunikācijas dizaina godalga tiek piešķirts inovatīviem produktiem, kas ir īpaši veiksmīgi apvieno tādas vērtības kā funkcionalitāte, ērtības un estētika. iF Zelta godalgu saņem labākie produkti katrā no apbalvošanas kategorijām, kas jau tikuši apbalvoti ar iF Dizaina godalgu. Top30 iF Zelta godalgu saņēmēji šogad tika izraudzīti no 1368 vienībām. LG ARENA ir pirmais mobilais tālrunis, kas tika apbalvots kategorijā ‘Produktu lietotāju saskarnes’ un tā ir jauna iF Komunikācijas Dizaina Godalgas nominācija. Šis apbalvojums pierāda, ka S klases lietotāju saskarne ir patiesi ērta lietošanā un līdere tās dizainā.

„Ar atpazīstamību, ko mēs saņemam caur šo prestižo organizāciju, LG kārtējo reizi pierāda dizaina ekspertīzi ne tikai fiziskā veidolā, bet arī lietotāju saskarnes kategorijā,” norāda Dr. Dr. Skots Āns (Skott Ahn), uzņēmuma LG Electronics Mobile Communications prezidents un izpilddirektors. „LG turpinās ieturēt vadošās pozīcijas dizaina izstrādē”.

Jau pirmajos trīs mēnešos pēc pārdošanas uzsākšanas, tika pārdotas 500 000 LG ARENA vienības. Liela daļa uzmanības tika vērstas uz tā 3D S klases lietotāju saskarni, kas ievērojami atvieglo navigāciju un vieglāk lietojamas tālruņa multimediju funkcijas. 3D efekti un pārejas, virtuālo elementu izskats un kustība ir kā īstiem, fiziskiem objektiem.

LG ir radījis 3D S klases lietotāju saskarnes standartu savos labākajos telefonos, paplašinot to Viewty 2 (LG GC900), LG GM730 un LG GD900 Crystal. Katrs no šiem telefoniem ir radīts, lai apmierinātu visdažādākās lietotāju vajadzības un saskarne sniedz patiesu prieku šo telefonu lietošanā.

Viewty 2 S klases lietotāju saskarne pielāgota, atbilstoši tālrunim ar fotokameru, iekļaujot intuitīvas tuvināšanas un tālināšanas komandas, savukārt video sasniedzams ar vienu pieskārienu. Intelligent Shot Mode Indicator funkcija parāda tieši kā tālrunis analizē kadru. LG S klases lietotāju saskarne LG GM730 ir radīta jaunākā Windows Mobile lietošanai, padarot šo viedtālruni lietošanā vienkāršāku, tajā pašā laikā nodrošinot modernas un zināmas funkcijas. S klases lietotāju saskarne pasaulē pirmajā caurspīdīgajā telefonā LG GD 900 Crystal, reaģē uz komandām pilnajā skārienjutīgajā ekrānā, kā arī uz tā caurspīdīgās, jutīgās tastatūras.

Lai sniegtu pircējiem iespēju iepazīties ar priekšrocībām, ko sniedz S klases lietotāju saskarne, LG veica globālu veicināšanas kampaņu, kas deva iespēju interesentiem izmēģināt to savā datorā. LG globālajā mājas lapā interesenti vēl aizvien var lejupielādēt datora darbvirsmas vidžetu, 3D ekrāna saudzētāju, kā arī spēlēt 3D spēles. LG vidžets demonstrē kā strādā saskarne un piedāvā izbaudīt tādu pašu pieredzi, kā lietojot ar 3D S klases lietotāju saskarni aprīkotu tālruni, dublējot tās funkcionalitāti. Lejupielādējamais ekrāna saudzētāja pamatā ir saskarnes oriģinālais kubveida izklājums un ir papildināms ar virkni animētu pulksteņu, kas ietver kustīgus 3D kubus. Lai saņemtu vairāk informācijas, apmeklējiet http://sclassui.lgmobile.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV