Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

LG Electronics aizsāk “Ultra-Slim Full LED LCD TV” ēru

Ligita Brodiņa, 13.07.2009. 13:08

LG Electronics (LG), plaša patēriņa elektronikas preču ražotājs, paziņo par divu jaunu Ultra-slim Full LED LCD TV ražošanu. Jaunie 55 collu ekrāni – modeļi LH95 un LH93 - ir tirgus līderi attēla kvalitātes, dizaina un lietošanas ērtību ziņā.
LG Electronics aizsāk “Ultra-Slim Full LED LCD TV” ēru

“Šie produkti īpaši radīti, lai sasniegtu augstāko segmentu un piedāvātu nepārspējamu kvalitāti un dizainu,” norāda Saimons Kangs (Simon Kang), LG Home Entertainment Company prezidents un vadītājs. “Tie mainīs LED LCD TV tirgu un mēs sagaidām, ka šīs ierīces paaugstinās LCD TV Premium klasi.”

LG ambiciozā jaunā produktu līnija piedāvā spilgtāku un dzidrāku ekrānu, pateicoties pretgaismai, kas ietver 3,360 LED diodes – septiņas reizes vairāk nekā pašreizējie edge-lit LED televizori. LG full LED LCD modeļi ietver 5,000,000:1 kontrastu attiecību caur enhanced dimming tehnoloģiju, kas sadala ekrānu 240 blokos. Šie televizori ar 240 Hz skanēšanas frekvenci saglabā gludu attēlu pat ātri kustīgās ainās.

LG jaunākie ultra-slim full LED LCD TV pamatā izmantota patentēta tehnoloģija, kas palīdz saglabāt televizora „slaidumu” 24.8 mm. Šī patentētā tehnoloģija ļauj LED diodēm būt izvietotām horizontāli un ar minimālu distanci starp tām un ekrānu. Vēl kāda inovācija, kas pirmo reizi tiek piedāvāta LED LCD televizoros, ir uzlabota bezvadu funkcija, kas novērš attēla kompresijas nepieciešamību. Saturs var tikt ērti un brīvi pārsūtīts no DVD atskaņotājiem, spēļu konsolēm, mājas kinozālēm bezvadu režīmā.

Jaunie LG LED LCD televizori Baltijas valstīs būs pieejami šī gada beigās.

LG plāno aktīvu LED LCD TV pārdošanu un pasaulē plāno pārdot 3-4 miljonus vienību nākamajā gadā. Pavisam tiks piedāvāti 3 LED LCD TV modeļi, lai sasniegtu atsevišķus tirgus segmentus.

Ultra-slim modelis tiks pozicionēts kā premium klases produkts kopā ar citiem līdzīgiem televizoriem, par kuriem plānots izziņot šogad. Kompānija gada beigās piedāvās arī 42 un 47 collu full LED LCD televizorus, kas būs pieejamāki cenas ziņā
 
LG prognozē, ka globālais LED LCD TV tirgus pieaugs no šī gada 3.1 miljona vienību līdz 30 miljoniem vienību nākamajā gadā un līdz 68 miljoniem vienību līdz 2011. gadam. LG mērķis ir kļūt par pasaules otro lielāko LCD TV pārdevēju un prognozē, ka LCD TV ar LED tehnoloģiju proporcija pieaugs no šī gada 2.6% līdz 20% nākamajā gadā un līdz 40% laika periodā līdz 2011. gadam.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV