Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Atklāts LG Mobilo Aplikāciju Veikals

Ligita Brodiņa, 15.07.2009. 09:53

LG Electronics (LG), atklāj online mobilo aplikāciju veikalu (LG Application Store), lai padarītu LG mobilo tālruņu lietošanu vēl aizraujošāku. LG Aplikāciju Veikals (http://www.lgapplication.com) oficiāli atklāts šī gada 14. jūlijā Āzijā un šogad būs pieejams vēl 24 valstīs. Līdz gada beigām lejupielādējamo aplikāciju skaits kopumā tiks papildināts līdz 2000 vienībām. To vidū vairāk nekā 100 programmas būs pieejams bez maksas.

“Lai atbildētu uz aizvien pieaugošo lietotāju prasību pēc jaunas programmatūras satura, LG paplašina savu biznesa portfolio, aizsākot Aplikāciju & Programmatūru satura biznesa virzienu,” norāda Dr. Skots Āns (Dr. Skott Ahn), LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors. „Mēs pamanījām, ka lietotāju skatījumā daudzas aplikācijas noveco to komerciālās dzīvotspējas izpratnē, tāpēc turpmāk, LG Aplikāciju veikals būs platforma, kas nodrošinās LG pārbaudītu kvalitāti, ļaujot lietotājiem baudīt visdažādākās tālruņu iespējas.”

Lai nodrošinātu aplikāciju augstu kvalitāti, gan LG, gan satura veidotāji ir rūpīgi izraudzījušies visaizraujošākās un ērtāk lietojamās aplikācijas, kas izgājušas stingru kvalitātes testu pirms tās pieejamas lejupielādei. 

Ar LG Aplikāciju veikalu ir saistīts arī LG Mobile Developer Network (http://developer.lgmobile.com), mājas lapa, kas īpaši veidota programmatūras attīstītājiem, kas veido jaunas spēles un aplikācijas LG mobilajiem tālruņiem. Kopš šīs vietnes atklāšanas pagājušā gada oktobrī, tā ir ievērojami atjaunota un šī gada jūnijā atklāta ar jaunu, daudz plašāku saturu. Paredzams, ka aplikāciju skaits pieaugs arī turpmāk, jo programmatūru attīstītājiem būs papildu stimuls. Mājas lapā attīstītāji var attīstīt un dalīties ar jauniem vidžetiem un testēt tos īpašajā Virtual Developers Lab un Over-The Air downloads. Pašreiz mājas lapa atbalsta Java SDK un vidžetiem – VDL, OTA, D/L. Nākotnē aizvien vairāk LG mobilo tālruņu būs iespējama tieša pieeja LG Aplikāciju Veikalam.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV