Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

LG DVD atskaņotājs DVS450H maina skaistuma izpratni

Ligita Brodiņa, 20.07.2009. 13:29

LG Electronics (LG), līdera plakano paneļu displeju un audio-video ierīču tirgū ražotais DVD atskaņotājs DVS450H pretendē uz dizaina Lielo Balvu. DVD atskaņotājs jau ieguvis vairākas augstākās godalgas starptautiskās nominācijās: iF Design Award 2009, Red dot Design Award un International Design Excellence Awards (IDEA), turklāt iegūstot arī Good Design Award 2009 Korejā. Lieliskais DVS450H demonstrē LG līderpozīcijas spējā apvienot augstākās klases dizainu ar modernām tehnoloģijām.
LG DVD atskaņotājs DVS450H maina skaistuma izpratni

"Iegūt vienu starptautisku dizaina godalgu ir liels pagodinājums, taču negaidījām saņemt tik daudz nozīmīgu apbalvojumu viena gada ietvaros,” atzīmēja Saimons Kengs (Simon Kang), LG Home Entertainment Company prezidents un vadītājs. “Vispasaules ievērība ir vairāk nekā pārsteidzošs kompliments. Ar DVS450H ir izdevies skaidri parādīt savus panākumus, apvienojot augstās tehnoloģijas ar brīnišķīgu dizainu.”

Jau pašos pirms sākumos LG definēja mērķi ikvienā ražotajā produktā apvienot labākas stila un dizaina īpašības ar jaunākajām tehnoloģijām. Ar DVS450H ir izdevies ne tikai veiksmīgi realizēt šo mērķi, bet arī radīt etalonu DVD atskaņotāju dizainā.

“Elektronika sen vairs netiek vērtēta tikai pēc funkcijām un iespējām,” norāda Joo Seoks Kims (Yoo Seok Kim), LG Dizaina izpētes laboratorijas vecākais dizaineris. “DVS450H reprezentē skaistumu, kas spēj iederēties jebkurā vidē - stilīga dizaina un smalko tehnoloģiju harmonija.”

Atšķirībā no daudziem DVD atskaņotājiem, DVS450H diska durtiņas izvietotas tieši uz virsmas, kas nodrošina lielākas ērtības tā lietotājiem. Blakus durtiņām izvietotas skārienjutīgas vadības pogas, kas papildina DVD atskaņotāja tīro un gludu virsmu. DVS450H ir trīs atšķirīgas un netradicionālas displeja pozīcijas. Tas var tik piestiprināts pie sienas, var tikt novietots gan horizontāli, gan vertikāli.

Ārēji DVS450H rada mānīgu minimālisma iespaidu, taču pavisam cits skats atklājas, runājot par tā slēptajām spējām. Tas radīts, paturot prātā miljoniem multimediju fanu, jo DVS450H ir ideāls DivX HD video , WMA un JPG failus. DVS450H atbalsta arī ārējā USB uzglabāšanas ierīces, dodot lietotājiem pieeju veselai mūzikas, video un foto failu kolekcijai. DVS450H spēj pārraidīt signālu ar 720p, 1080i un 1080p attēla izšķirtspēju un piedāvā Full HD pieredzi ar vairāk nekā dabisku un skaidru attēlu, lai radītu patiesi daudzpusīgu mājas kinozāli.

Godalgotais DVD atskaņotājs ir pieejams lielākajā daļā valstu visā pasaulē, tai skaitā arī Baltijas valstīs. Vairāk informācijas par LG stilīgo DVD atskaņotāju DVS450H atradīsiet www.lge.lv


Par godalgām

Kopš 1980. gada, Amerikas Industriālā Dizaineru Apvienība (AIDA) godalgo labākos dizainus ar IDEA®. Tā tiek piešķirta par dizaina ekselenci, unikālu iepakojumu, stratēģiju, izpēti un konceptu.

Izziņotas 3. martā, iF produktu dizaina apbalvojums (iF Product Design Award) ir viens no pasaules visatzītākajiem apbalvojumiem, ko ikgadēji pasniedz Hannoverē atrodošā International Forum Design Gmbh. Dizaina balvas tiek piešķirtas dažādiem sektoriem, ieskaitot industriālo, medicīnas un veselības aprūpes un elektronikas sektoru. Produkti tiek izvērtēti gan pēc stila, gan funkcionalitātes.

Red dot Award ir viens no vadošajiem un lielākajiem dizaina konkursiem pasaulē. Tas godalgo produktus, kas reprezentē inovāciju, funkcionalitāti un industrijas augstāko kvalitāti. Uzvarējušie produkti tiek pārstāvēti Red dot dizaina muzejā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV