Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Ik minūti pasaulē tiek pārdoti trīspadsmit LG KP500

Ligita Brodiņa, 30.07.2009. 11:50

LG Electronics (LG), informē, ka kopš LG KP500 skārienjutīgā mobilā telefona pārdošanas uzsākšanas pirms deviņiem mēnešiem, pasaulē pārdoti jau pieci miljoni šo tālruņu. LGKP500 ir sasniedzis vislabākos pārdošanas apjomus starp visiem pārējiem LG Electronics ražotajiem skārienjutīgajiem mobilajiem telefoniem.
Ik minūti pasaulē tiek pārdoti trīspadsmit LG KP500

“Piecu miljonu pārdoto vienību sasniegums šajos deviņos mēnešos ir pierādījums tam, ka esam izvēlējušies pareizo virzienu ceļā uz mērķi padarīt KP500 par iemīļotu tālruni,” norāda Dr. Skots Āns (Skott Ahn), LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors. “Mūsu stratēģija piedāvāt pilnībā aprīkotu skārienjutīgu mobilo tālruni par pieejamu cenu ir pārsniegusi uz to liktās cerības. Ja turpināsies šī brīža tendences, līdz šī gada beigām plānojam sagaidīt 10 miljonus pārdoto vienību.”

LG KP500 ar katru mēnesi lauž savus pārdošanas rekordus kopš tas tika laist pārdošanā vairāk nekā 60 valstīs. Skārienjutīgais tālrunis ātri kļuva par hītu un pirmajās 14 nedēļās pēc pārdošanas izziņošanas sasniedza vienu miljonu pārdoto vienību.

Ja izsekojam pārdošanas rādītājiem, tad drīz vien kļūst skaidrs, ka diennaktī tiek pārdoti 19 000 LG KP500, kas ir vienāds ar 791 iegādātu vienību ik stundu, jeb 13 LG KP500 vienības minūtē. Ja visus piecus miljonu pārdoto LG KP500 izvietotu vienu otram blakus, mēs iegūtu 29 500 kvadrātmetru lielu laukumu. Ja tos izvietotu rindiņā vienu aiz otra, mēs iegūtu 535 kilometru garu LG KP500 rindu, kas apmēram 60 reizes pārsniegtu Everesta, augstākās vietas uz zemeslodes, augstumu.

Saskaņā ar Vācijas lielākās tirgus izpētes firmas GfK Group (Gesellschaft für Konsumforschung) datiem, LG KP500 nemainīgi jau gandrīz gadu ieņem stabilas pozīcijas starp Top 10 pārdotākajiem telefoniem lielākajās Eiropas valstīs. Arī Baltijas valstīs KP500 ir viens no populārākajiem skārienjutīgajiem tālruņiem.

Slaidais un vieglais LG KP500 ir aprīkots ar lielāko daļu atslēgas funkciju, kas pieejamas premium klases pilnībā aprīkotajos skārienjutīgajos tālruņos, ieskaitot 3.0 megapikseļu kameru un Active Flash Lietotāja saskarni ar spilgtām vidžetu ikonām, kas nodrošina vieglu pieeju tālruņa funkcijām. LG papildinājis KP500 pieejamo korpusa krāsu klāstu un tagad arī Baltijas valstīs KP500 pieejams trīs jaunās krāsās – sarkanvīna, elegantā zelta un melnā.

Pateicoties KP500 popularitātei, LG arī nākotnē prognozē tikpat strauju KP500 pārdošanas apjomu izaugsmi, vienlaikus sekmējot nākamās paaudzes skārienjutīgo mobilo tālruņu, piemēram, Arena, pārdošanu visa gada garumā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV