Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Jaunā 37.5 megapikseļu Leica S2 drīz nopērkama

ZParks, 03.08.2009. 16:09

Leica jau sen sev ir iekarojusi fototehnikas ikonas vietu, un tās ražotie aparāti netiek apspriesti. Leica ir Leica un tas visiem ir skaidrs. Arī jaunais aparāts, ciparu spoguļkamera S2, jau ilgi raisa dažādas runas. Taču beidzot šis aparāts, kurš tika prezentēts Photokina 2008 laikā, ir tuvu veikalu plauktiem, un tā tirdzniecība sāksies Lielbritānijā.
Jaunā 37.5 megapikseļu Leica S2 drīz nopērkama

Kamera būs aprīkota ar 34 x 45 mm attēla sensoru, kurš ļaus uzņem attēlus ar 37.5 megapiskeļu izšķirtspēju un ir par 56% lielāks kā parastais pilna kadra sensors. Kamerā ir pamatīgs klāsts dažādu tehnoloģiju, kuras ļaus iegūt labus attēlus jebkurā situācijā. Tāda piemēram ir dubultā slēdžu sistēma, kura ļaus paaugstināt kameras ātrdarbību, uzlabots autofokuss, attēla apstrādes sistēma Maestro, pateicoties kurai palielinās informācijas apstrādes ātrums un samazinās enerģijas patēriņš kameras darba laikā. Nu un protrams Leica jau arī maksās kā Leica, kameras bez objektīva cena būs $ 26000, bet pats lētākais no papildus aksesuāriem šai kamerai ir lādētājs, tikai nieka $420, objektīvi savukārt maksās sākot ar $4495.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV