Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Jaunā Šokolāde nāk ar lieliem pārsteigumiem

Ligita Brodiņa, 04.08.2009. 11:59

LG Electronics (LG) oficiāli atklāj jaunā mobilā telefona LG Chocolate (LG BL40) attēlus un specifikāciju.
Jaunā Šokolāde nāk ar lieliem pārsteigumiem

Black Label Series ceturtajam mobilajam tālrunim piemīt 4 collu platformāta augstas izšķirtspējas skārienjutīgs LCD ekrāns ar 800 x 345 pikseļu rezolūciju un izcilu attēla kvalitāti. Platformāta ekrāns ar malu attiecību 21:9 ir kas pilnīgi jauns displeju dizainā, nodrošinot panorāmisku, kino kvalitātei atbilstošu efektu. Salīdzinājumā ar citu tradicionālo mobilo telefonu ekrāniem, jaunā tālruņa Chocolate ekrāns apvieno maksimālu ērtumu ar sava priekšgājēja minimālistisko stilu un ikonisko dizainu.

Ar lielo ekrānu, lietotāji var baudīt pārsteidzoši ērtu un vieglu mobilo vidi. Interneta pārlūkošana ir tik viegla, pateicoties 800 pikseļu kvalitātei. Vairs nav nepieciešams horizontāla web lapas pārlūkošana. 4 collu ekrāns piedāvā arī Duālā ekrāna Lietotāja Saskarni, kas spēj vienlaikus efektīvi rādīt divus dažādus ekrānus, palielinot interneta lietošanas ātrumu un ērtības, piemēram, pārlūkojot e-pastu, lietotāji var skatīt vienlaicīgi gan e-pastu listi, gan saturu.

Platformāta HD LCD “Real VGA” ekrāns nodrošina attēlam plašu spektra dabiskas krāsas, padarot fotogrāfijas un video daudz dzīvīgākus, spēles – dinamiskākas, bet dokumentus – pārskatāmākus un vieglāk lasāmus.  

Jaunā LG Chocolate ekrāns ir pārklāts ar rūdītu stiklu spīdīgi gludā, melnā ietvarā ar smalkiem sarkaniem akcentiem. Jaunais LG Chocolate turpina pārsteidzoši slaidu un šiku stila nostādni, kas bija raksturīga jau oriģinālajai Šokolādei.

Jaunā Šokolāde būs pieejama šī gada trešajā trimestrī pavisam 54 valstīs. Vairāk informācijas variet iegūt, apmeklējot vietni www.lgmobile.com 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV