Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

LG piedāvā KP500 jaunāko brāli - jauno GW520

Kristīne Vembre, 13.08.2009. 11:14

LG Electronics (LG), laiž klajā jaunu 2.8 collu skārienjutīgo telefonu LG GW520, kuru varētu dēvēt par KP500 jaunāko brāli. Abi telefoni ir līdzīgi izskata ziņā, taču jaunajam LG GW520 piemīt dažas būtiskas atšķirības- GW520 ir pilna QWERTY tastatūra un tas darbojas 3G (HSDPA) tīklā.

Tā kā LG cenšas izprast savu pircēja vēlmes un iet līdzi laikam, tas radījis jaunu telefonu - LG GW520, kas ir ideāli piemērots, lai ar to būtu ērti lietot internetu. 2,8 collu ekrāns nodrošina vieglu e-pastu un ziņu lasīšanu, dod iespēju darboties dažādās populārās sociālo tīklu vietnēs, piemēram, Facebook, Twiter u.c.

Ar apbrīnojami ērto QWERTY tastatūru var viegli un ātri uzrakstīt jebkādus ziņojumus, komentēt vai čatot internetā. Savukārt, 3G interneta savienojums nodrošina interneta vietņu, fotogrāfiju un dokumentu ātru ielādi telefonā. GW520 iebūvēta funkcija, kas automātiski parāda interneta vietnē notikušās izmaiņas un jaunos ierakstus vai komentārus - līdz ar to tālruņa lietotājam ir vieglāk sekot līdzi notiekošajam.

Šim jaunajam LG tālrunim ir īpaša funkcija "LiveSquare". Tā ļauj tālrunī esošajiem kontaktiem pievienot animācijas, kuras vienmēr būs viegli un ātri atrast mājas lapā, lai vēlāk ar vienu pieskārienu ekrānam sāktu rakstīt īsziņu, zvanīt vai kā citādi uzsākt saziņu ar sev visnozīmīgākajiem cilvēkiem.

KP500 jaunākajam brālim ir ne tikai noderīgas, bet arī izklaidējošas funkcijas - mūzikas un video atskaņotājs, Stereo FM radio uztvērējs, stereo Bluetooth, 7.2 megabitu HSDSPA atbalsts un 3.2 megapikseļu kamera.

GW520 pieejams veikalos jau no augusta. Tā cena aptuveni 180 Ls. Vairāk informācijas variet iegūt, apmeklējot vietni www.lge.lv.

Par LG Electronics, Inc.

Uzņēmums LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) ir pasaules līderis un tehnoloģiju novators sadzīves elektronisko ierīču, sadzīves tehnikas un mobilo sakaru ierīču ražošanas jomā, nodarbinot vairāk par 82 000 cilvēku, kas strādā vairāk nekā 114 struktūrvienībās, ieskaitot 82 filiāles visā pasaulē. LG pārdošanas apjoms pasaulē 2008. gadā bija 44,7 miljardi ASV dolāri, un to veido piecas uzņēmējdarbības nodaļas - Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions un Mobile Communications. LG ir vadošais mobilo tālruņu, plakano paneļu televizoru, gaisa kondicionieru, no priekšpuses ielādējamo veļas mašīnu, optiskās atmiņas produktu, DVD atskaņotāju un mājas kinoteātru sistēmu ražotājs pasaulē.

Par LG Electronics Mobile Communications Company

Uzņēmums LG Electronics Mobile Communications (LG) ir viens no lielākajiem mobilo tālruņu ražotājiem. LG tālruņi nodrošina augstas kvalitātes mobilo sakaru pakalpojumus klientiem visā pasaulē, izmantojot modernākās tehnoloģijas un novatoriskas tālruņu konstrukcijas iespējas. Izmantojot progresīvus bezvadu risinājumus, LG strauji paplašina savu tirgus daļu visā pasaulē. Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, apmeklējiet vietni www.lge.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV