Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Apple iepazīstina ar iTunes 9, kā arī ar vairākiem jauniem iPod

BKC, 10.09.2009. 09:51

Šodien Apple® iepazīstināja ar iTunes® 9, pasaulē populārākās programmatūras lietojumprogrammas jaunāko versiju mediju iegādei, pārvaldīšanai un atskaņošanai.

Lietojumprogramma ir pārpilna ar novatoriskām funkcijām, tādām kā  iTunes LP (iTunes LP ir mūzikas albumu jaunās paaudzes piegādes programma, kas piedāvā vēl nebijušas albumu izvēles iespējas iTunes Store un kurā ir apvienots brīnišķīgs dizains un jaunas, plašākas vizuālās funkcijas, tādas kā dzīvā izpildījuma video, dziesmu vārdi, mākslas darbi, diska ieliktņa teksti, intervijas, fotoattēli, albumu titri utt.), Home Sharing (kas ļauj viegli pārsūtīt mūzikas ierakstus, filmas un TV šovus uz līdz pat pieciem autorizētajiem datoriem jūsu mājās) un Genius Mixes (neticami populārā Genius funkcija kļūst vēl labāka, pateicoties Genius Mixes, kas ir radīts, izmantojot vairāk nekā 27 miljonu mūzikas bibliotēku saturu ar vairāk nekā 54 miljardiem dziesmu, kuras ir iesniedzis un izanalizējis Genius. Jaunā funkcija Genius Mixes līdzinās ģeniālam DJ, kas automātiski līdz pat 12 veidos samiksē dziesmas, kas atrodamas jūsu iTunes bibliotēkā un labi saskan kopā), kā arī jauna dizaina veikals un uzlabota sinhronizācija. iTunes 9 ļauj tik viegli kā vēl nekad agrāk atrast, iegādāties un baudīt mūziku, filmas, TV šovus un iPhone™ un iPod touch® paredzētās lietojumprogrammas, kas atrodamas Apple revolucionārajā App Store.

“iTunes 9 ir lielisks iTunes izlaidums ar novatoriskām funkcijām, kas ļauj vēl labāk izmantot iTunes un piedāvā tik bagātīgu iTunes saturu, kā vēl nekad agrāk,” teica Apple ģenerāldirektors Stīvs Džobs (Steve Jobs). “Piemēram, iTunes LP, ļauj māksliniekiem vairāk dalīties ar faniem savā radošajā veikumā un ļauj mūzikas mīļotājiem pilnībā izbaudīt visu albumu: vizuālo noformējumu, dziesmu tekstus, tekstus diska ieliktnī, fotogrāfijas un videomateriālus.”   

Pateicoties uzlabotajai iTunes 9 un iPhone OS 3.1 sinhronizācijai, jūs tagad varat sakārtot savas iPhone lietojumprogrammas tieši iTunes, un tās automātiski, tādā pašā izkārtojumā parādīsies jūsu iPhone. Neaizmirsīsim arī par mūzikas, filmu un TV šovu sinhronizāciju, kas ļauj labāk sasinhronizēt mūziku pēc izpildītājiem un žanriem un sasinhronizēt fotoattēlus pēc Events (notikumiem) un Faces (sejām).

iTunes 9 ir uzreiz pieejams bezmaksas lejupielādes veidā www.itunes.com.

Tāpat Apple® iepazīstināja ar jauno today iPod nano® - pasaulē populārāko mūzikas atskaņotāju, kuram tagad pievienota videokamera, mikrofons un skaļrunis. Tagad mūzikas mīļotāji var uzņemt video, lai kur viņi arī atrastos, apskatīt uzņemtos videomateriālus sava iPod nano ekrānā un ar datoru palīdzību viegli pārsūtīt videomateriālus YouTube. Jaunais iPod nano ir īpaši plāns un spīdīgs, ar lielāku, 2,2 collu, krāsu ekrānu un satriecošu, elegantu alumīnija un stikla korpusu. iPod nano ir arī iebūvētais FM radio ar dzīvo pauzi un iTunes® Tagging, kā arī iebūvētais soļu skaitītājs (iPod nano var izsekot jūsu sperto soļu skaitam un nodedzinātajām kalorijām, palīdzot jums sasniegt īstermiņa un ilgtermiņa mērķus savas fiziskās formas uzturēšanā). Jaunais iPod nano Latvijā būs pieejams no no 25.septembra - 8 GB modeļa veidā par aptuveni  Ls 99 un 16 GB modeļa veidā par aptuveni Ls 119, deviņās skaistās krāsās: sudraba, melnā, violetā, zilā, zaļā, oranžā, dzeltenā (PRODUKTA) SARKANĀ un rozā krāsā. 

“iPod nano ir pasaulē populārākais mūzikas atskaņotājs. Visā pasaulē ir pārdoti vairāk nekā 100 miljoni eksemplāru,” teica Apple ģenerāldirektors Stīvs Džobs (Steve Jobs).. “Un tagad mēs esam tam pievienojuši arī videokameru, kas nepadara atskaņotāju ne par collu plānāku un lietotājam ir pieejama bez papildu samaksas.” 

iPod nano ļauj bez atkārtotas uzlādēšanas atskaņot mūziku līdz pat 24 stundas un videomateriālus – līdz pat 5 stundas. 8 GB modelī var ietilpināt līdz pat 2000 dziesmu, 7000 fotoattēlu, astoņas stundas videoierakstu un septiņas stundas uzņemto videomateriālu. Un 16 GB modelī var ietilpināt līdz pat 4000 dziesmu, 14 000 fotoattēlu, 16 stundas videoierakstu un 14 stundas uzņemto videomateriālu.***  

Apple® paziņoja, ka jaunais iPod touch® lineup turpmāk būs nopērkams par zemāku cenu, par kuru savā īpašumā varēs iegūt lielisku iPod®, lielisku kabatas datoru, lielisku spēļu konsoli un piekļuvi Apple revolucionārajam App Store, kur var iegādāties vairāk nekā 75 000 lietojumprogrammu. iPod touch ietilpst Apple revolucionārais Multi-Touch™ lietotāja interfeiss, fantastisks 3,5 collu platformāta stikla displejs, Wi-Fi, Bluetooth un iebūvētais paātrinājuma mērītājs un skaļrunis – tas viss ietilpst apbrīnojami plānā metāla ierīcē, kas ir tik viegli ieslidināma kabatā. 8GB iPod touch no 25.septembra Latvijā būs nopērkams tikai par aptuveni Ls 139, un būs pieejami arī jauni modeļi, kas piedāvā divreiz lielāku ietilpību - iPod touch 32 GB modelis ibūs nopērkams par aptuveni Ls 199, un 64GB modelis Latvijā maksās aptuveni Ls 279.

“iPod touch, ir ierīce par vispieejamāko cenu, kas sniedz piekļuvi  Apple revolucionārajam App Store ar vairāk nekā 75 000 lietojumprogrammām, kuras jūs bezvadu režīmā varat lejupielādēt tieši savā iPod touch,” teica Filips Šillers (Philip Schiller), Apple vispasaules produktu mārketinga vecākais viceprezidents. “Par šo cenu jūs saņemsiet lielisku iPod, lielisku kabatas datoru ar nozarē labāko mobilo tīmekļa pārlūku un lielisku spēļu konsoli – un tas viss īpaši plānā, brīnumskaistā korpusā.” 

iPod touch ļauj bez atkārtotas uzlādēšanas klausīties līdz pat 30 stundām mūzikas vai skatīties līdz pat sešām stundām video. 8 GB modelī var ietilpināt līdz pat 1750 dziesmu, 10 000 fotoattēlu un 10 stundas videomateriālu; 32 GB modelī var ietilpināt līdz pat 7000 dziesmu, 40 000 fotoattēlu vai 40 stundas videomateriālu; un 64 GB modelī var ietilpināt līdz pat 14 000 dziesmu, 90 000 fotoattēlu vai 80 stundas videoierakstu.* 32 GB un 64 GB modelis piedāvā arī līdz pat 50 procentiem ātrāku sniegumu un atbalstu vēl labākas kvalitātes grafikai, pateicoties Open GL ES 2.0.

 Savukārt pasaulē mazākais un pirmais runājošais mūzikas atskaņotājs iPod shuffle® kopš 25.septembra Latvijā būs nopērkams par cenu, sākot no Ls 39, un pieejams piecās lieliskās krāsās. iPod shuffle intuitīvās vadības pogas ir ērti izvietotas uz austiņu vada, kas ļauj jums neskatoties veikt regulēšanu un baudīt mūziku. Piespiežot pogu, jūs varat atskaņot mūziku, apturēt ierakstu, regulēt skaņas stiprumu un mainīt atskaņošanas sarakstus, turklāt VoiceOver funkcija ļauj iPod shuffle nosaukt dziesmu nosaukumus, izpildītājus un atskaņošanas sarakstu nosaukumus. iPod shuffle būs pieejams jaunā 2 GB modeļa veidā tikai par Ls 39  un kā 4 GB modelis par Ls 49. Abi modeļi ir nopērkami sudraba, melnā, rozā, zilā un zaļā krāsā. 

“iPod shuffle ir pasaulē mazākais mūzikas atskaņotājs, un tagad tas ir pieejams piecās lieliskās krāsās par lielisku cenu,” teica Filips Šillers (Philip Schiller), Apple vispasaules produktu mārketinga vecākais viceprezidents. “iPod shuffle ir tik mazs, ka jūs gandrīz aizmirstat, ka tas ir jums līdzi, taču tas apbrīnojamā kārtā satur 1000 dziesmu un runā ar jums.”

iPod Classic ar 160 GB atmiņu Latvijā varēs iegādāties par aptuveni Ls 169.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV