Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

LG laiž klajā pirmo Android tālruni

Kristīne Tjarve, 15.09.2009. 16:32

LG Electronics (LG) pastiprina viedtālruņu tirgus iekarošanas stratēģiju, paziņojot par pirmo Android operētājsistēmas mobilo tālruni LG GW620, kurš LG nodrošinās pārliecinošu pozīciju šajā arvien augošajā tirgū.
LG laiž klajā pirmo Android tālruni

LG paziņojums par jauno Android viedtālruni nāk klajā gandrīz vienlaikus ar uzņēmuma paziņojumu par trīs jauno Windows Mobile viedtālruņu laišanu tirgū tuvāko nedēļu laikā. Šie notikumi uzsver LG spēju pircējiem nākotnē piedāvāt plašāku izvēli viedtālruņu kategorijā.

Jaunajā GW620 ir 2 collu liels pilns skārienjutīgais ekrāns un izvelkama QWERTY tastatūra, kas apmierinās to patērētāju augošās prasības, kuri lieto savus mobilos tālruņus ne tikai zvanīšanai. LG GW620 tikai iegūst no operētājsistēmas, kura jau no pamatiem veidota tā, lai spētu lietot lielākā interneta meklētāja Google izstrādātās aplikācijas un pakalpojumus.

Paredzams tādu viedtālruņu pieprasījuma pieaugums, kuri atbalsta sociālo tīklu lietošanas funkcijas, tāpēc LG GW620 piedāvā draudzīgu dizaina filozofiju, padarot viedtālruņu lietošanu pieejamāku parastajam lietotājam. Tai pat laikā LG ziņojumapmaiņas tālruņi tradicionāli ir kļuvuši populāri to jauno profesionāļu vidū, kuriem nepieciešama pilna QWERTY tastatūra telefona izmantošanai datora vietā. GW620 spēj apmierināt vienlaikus abu lietotāju tipu vajadzības.

„LG GW620 būs patiesi pievilcīgs pirmreizējajiem viedtālruņu pircējiem, piedāvājot citādu lietošanas pieredzi,” norāda Dr. Skots Āns (Skott Ahn), LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors. „Mūsu galvenais mērķis ir radīt plašu viedtālruņu izvēli, lai apmierinātu visdažādākās mūsdienu lietotāja prasības. Šis Android tālrunis ir tikai viens no daudzajiem viedtālruņu modeļiem, ar kuriem gadu gaitā plānojam iepazīstināt pasauli.”

LG septembra sākumā jau ziņoja, ka nākamo 16 mēnešu laikā ieviesīs minimums 13 jaunus Microsoft Windows viedtālruņus. Pagājušajā nedēļā kompānija izplatīja paziņojumu par jaunāko – Windows 6.5 versiju.

LG GW620 dažviet Eiropas tirgū būs pieejams no šā gada pēdējā ceturkšņa.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV