Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

LG piedāvā jaunu ārējo optisko ierīci GP08LU10 uz SECURDISC™ tehnoloģiskās bāzes

Kristīne Tjarve, 17.09.2009. 11:47

LG Electronics (LG) Baltijas valstīs piedāvā jaunu optisko ierīci - sērijas Super Multi DVD Rewriter modeli LG GP08LU10 ar īpašām aizsardzības funkcijām. Šī ārējā optiskā ierīce nodrošina konfidenciālo datu maksimālu aizsardzību.

LG GP08LU10 Super Multi DVD Rewriter – optiskā ierīce ar USB 2.0 portu atbalsta SecurDisc™ tehnoloģiju, kas nodrošina gan profesionāļus, gan parastos lietotājus ar nepieciešamajām tehnoloģijām datu drošai aizsardzībai un pārraidei. Atšķirībā no citām datu glabāšanas optiskajām ierīcēm, kurās vienīgā datu aizsardzības iespēja ir paroles šifrēšana, optiskā ierīce GP08LU10 piedāvā piecas funkcijas disku datu aizsardzībai, informācijas pārraidei un glabāšanai ar SecurDisc™ tehnoloģijas palīdzību (izstrādātu sadarbībā ar HLDS un Nero):

Aizsardzība ar paroli;
Datu šifrēšana ar paroli
Digitālais paraksts;
Datu izcelsmes pārbaude, verificējot digitālo parakstu
Datu viengabalainības pārbaude;
Datu izmaiņu noteikšana, verificējot kontroles summas
Datu drošība;
Datu maksimālas drošības nodrošināšana, izmantojot rezerves glabāšanas sistēmu un pārvaldot informāciju par defektiem 
Aizsardzība pret kopēšanu;
DVD diskos ierakstīto PDF dokumentu nevēlamas pārkopēšanas novēršana ar SecurDisc(TM) palīdzību.

Ierīce izstrādāta, lai to ārēji pieslēgtu pie personiskā datora ar USB 2.0 palīdzību. Tā no citām atšķiras ar nelielo svaru un tai nav nepieciešams papildu barošanas avots - barošana notiek pie datora pievienojot USB portu.

Dažu datoru modeļu īpašniekiem noderēs ierīces vienlaicīgas pieslēgšanas iespēja pie diviem USB portiem CD/DVD ierakstīšanai.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV