Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Triatel jaunais mobilā interneta modems atbalsta operētājsistēmu Snow Leopard

ZParks/Triatel PR, 21.09.2009. 10:53

Telekomunikāciju operators Triatel saviem klientiem piedāvā jaunu mobilā interneta modemu Vertex Wireless – 110, kas ir vēl kompaktāks par priekšgājējiem un atbalsta ne vien kompānijas Apple datoru jauno operētājsistēmu Snow Leopard, bet darbojas arī ar drīz tirgū gaidāmo operētājsistēmu Windows 7.
Triatel jaunais mobilā interneta modems atbalsta operētājsistēmu Snow Leopard

„Mēs esam priecīgi, ka saviem klientiem varam piedāvāt ne tikai funkcionālu, bet arī kompaktāku un pievilcīgāka dizaina modemu, kas atbalsta jaunākās operētājsistēmas,” gandarījumu pauda Triatel interneta pakalpojuma vadītājs Kristaps Priekulis.

Tāpat Vertex Wireless – 110, līdzīgi kā priekšgājējam C-motech CNU680, ir lokans USB uzgalis, kas ļauj ērti lietot internetu, izmantojot arī mazus portatīvos datorus un interneta piezīmjdatorus (netbook). Turklāt jaunajam modemam ir iebūvēta antena, kas atšķirībā no C-motech CNU680 ir izvelkama. Vertex Wireless – 110 ir iespēja pievienot vēl arī mobilo antenu.

Jaunais modems nopērkams no šodienas Triatel Klientu apkalpošanas centrā un pie dīleriem visā Latvijā.

Triatel mobilā interneta tīkls pārklāj 98% Latvijas teritorijas. Tas šobrīd ir plašākais šāda veida tīkls mūsu valstī. Triatel nodrošina 3,1 Mbit/s lielu lejuplādes un 1,8 Mbit/sek lielu augšuplādes ātrumu. CDMA EVDO tehnoloģija pasaulē plaši attīstās, nodrošinot arvien lielāku interneta ātrumu, tādēļ Triatel ir liels attīstības potenciāls.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV