Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Sony Ericsson iepazīstina ar pasaulē pirmajām kustību aktivizējamām austiņām MH907

Jānis Vanags, 21.09.2009. 14:06

Klausieties iemīļotāko mūziku un atbildiet uz ienākošajiem zvaniem, nepieskaroties pogām, bet izmantojot ar kustībām aktivizējamās austiņas MH907.
Sony Ericsson iepazīstina ar pasaulē pirmajām kustību aktivizējamām austiņām MH907

Sony Ericsson šodien iepazīstina ar pasaulē pirmajām ar kustībām aktivizējamām austiņām, kas reaģē uz lietotāja vēlmēm. Lai sāktu klausīties mūziku, jums tikai jāieliek ausīs MH907 austiņas, bet, lai apturētu mūziku, jāizņem vienu austiņu. Lai turpinātu klausīties mūziku, vienkārši jāieliek austiņas atpakaļ. Tāpat jārīkojas, lai atbildētu uz zvaniem un beigtu sarunas.

Sony Ericsson vadības tehnoloģija SensMe™ reaģē bez pogas nospiešanas. Savukārt skaidras skaņas funkcija lietotājiem nodrošina augstākās kvalitātes skaņu un ļauj izbaudīt iecienītāko mūziku tieši tā, kā to ir paredzēts dzirdēt.  

Sony Ericsson kopā ar starptautisku atzinību ieguvušo multiplikatoru Kristoferu Strēmu (Kristofer Ström) ir izveidojis filmu, lai parādītu šī izstrādājuma unikālo tehnoloģiju. Lai noskatītos filmu, kuras pirmizrāde notiek šodien, kā arī apskatītu izstrādājuma attēlus un iegūtu plašāku informāciju, apmeklējiet tīmekļvietni  www.sonyericsson.com/putyourearsincontrol.

Sony Ericsson ar kustību aktivizējamo austiņu MH907 apskats

Izskats
Krāsas: dzeltena/balta un hromēta titāna
Lielums: 164 cm garas
Svars: 25,32 g

Saderība
Lielākā daļa Sony Ericsson tālruņu ar ātrās pieslēgvietas savienotāju
Lūdzu, pārbaudiet saderību tīmekļvietnē www.sonyercisson.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV