Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Iepazīstiet jaunākās tehnoloģijas ar jauno Blu-ray atskaņotāju LG BD370

Zane Pudāne, 24.09.2009. 12:47

LG Electronics (LG) Baltijas tirgū piedāvā jauno Blu-ray atskaņotāju LG BD370 – jaunāko tehnoloģisko sasniegumu, plašu iespēju un izsmalcināta stila  iemiesojumu.
Iepazīstiet jaunākās tehnoloģijas ar jauno Blu-ray atskaņotāju LG BD370

Augstvērtīgais dizains acumirklī piesaista uzmanību un padara BD370 par elegantu interjera elementu. Uz centrālā paneļa atrodamais indikators maina gaismas krāsu atkarībā no atskaņotā diska: ja klausāties CD, tas būs violets, ja DVD – oranžs, un Blu-ray – zils.

Pateicoties tīkla portam un BD Live funkcijai, BD370 lietotāji var pieslēgties Internetam un lejupielādēt dažādu informāciju no ražotāju mājas lapām, piedalīties viktorīnās un interaktīvās spēlēs, kā arī noskatīties videoklipus no YouTube. Šīs iespējas, bez šaubām, palielina atskaņotāja vērtību.

1080p Full HD formāts nodrošina izcilu attēla un skaņas kvalitāti, un pateicoties HDMI 1.3 versijas savienojumam, attēls ir daudz piesātinātāks un dabīgāks, detaļas – izteiktas, krāsas – precīzas, bez kropļojumiem un artefaktiem.

BD370 modelis atbalsta audio Dolby True HD un DTS-HD. Rezultātā radusies skaņa atbilst studijas ierakstu kvalitātei, pilnībā atklājot jaunās paaudzes disku skatīšanās  priekšrocības.

Vēl viena atskaņotāja BD370 stiprā puse ir tā universālums, kas ļauj atskaņot failu formātus DivX, MPEG4, JPEG, MP3 un WMA, kuri var būt ierakstīti optiskajos datu nesējos Blu-ray, DVD, CD vai arī USB ierīcēs, ārējos cietos diskus ieskaitot.

Turklāt BD370 taupa laiku, ātri veicot savas operācijas. Lietotājs var ielādēt disku uzreiz pēc ierīces ieslēgšanas. Ar SIMPLINK visas televizora un atskaņotāja funkcijas ir pieejamas ar vienotas tālvadības pults palīdzību.


HDMI 1.3
BD-live funkcija
YouTube
USB Plus (video, foto un mūzikas failu atskaņošana)
Operatīva darba gatavība
Vadība ar vienu pulti  SIMPLINK (HDMI-CEC)

Stilīgais atskaņotājs pieejams Baltijas tirgū un tā aptuvenā cena veikalos 159 LVL.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV