Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Ieraugi neierobežotu pasauli caur jaunajiem LG televizoriem SL8000 un SL8500

Zane Pudāne, 29.09.2009. 15:04

LG Electronics (LG) tagad arī Baltijas valstīs piedāvā jaunos LCD TV SL8000 un SL8500, kas tika prezentēti šogad izstādē IFA (Internationale Funkausstellung Berlin). Tiem ir unikāls vienslāņa ekrāns, kas reprezentē nākotnes televizoru dizainu un tehnoloģijas, kā arī piedāvā patērētājiem modernāku televizoru izvēles iespējas.
Ieraugi neierobežotu pasauli caur jaunajiem LG televizoriem SL8000 un SL8500

„SL8000, tāpat kā SL8500, atšķiras no jebkura cita LCD TV, ko esat redzējuši. Tas ir īsts mākslas darbs,” ir pārliecināts Saimons Kangs (Simon Kang), Home Entertainment Company prezidents un izpilddirektors. „Pateicoties televizoru BORDERLESS™ dizainam, tie ir kā logs uz jaunu izklaides iespēju pasauli. Šis televizors perfekti apvieno maksimālu attēla kvalitāti ar viegli lietojamām funkcijām.”

Šie LG jaunie LCD TV patiešām pārkāpj robežas - to ekrāns ar rāmi saplūst vienā stikla plātnē. LG ir gājis vēl tālāk – nodrošinājis to, lai visas iestrādātās detaļas būtu perfekti pieskaņotas paneļa krāsai arī tad, kad televizors ir izslēgts. Abi modeļi mazliet atšķiras ar dizainisko risinājumu televizora pamatnē.

Lai radītu šādu dizainu, LG nevis samazināja televizora detaļas, bet gan izmantoja īpašo Injection Compression Molding tehnoloģiju, tādējādi padarot televizoru ievērojami slaidāku – platākajā vietā tā platums ir tikai 4,5 cm. Televizora dizaina un tā slaidais profils liek ekrānam izskatīties lielākam, līdz ar to padarot skatīšanās pieredzi aizraujošāku, un burtiski „ievelk” skatītājus sevī.

Pielietojot Injection Compression Molding tehnoloģiju, polikarbonāta sveķi veidnē tiek saspiesti no iekšpuses, radot perfekti plakanu ekrānu. Šī tehnoloģija ļaus LG arī nākotnē radīt modernus televizoru dizainus.

Jāpiemin, ka SL8000 un SL8500 ir seguma tehnoloģija, kas palīdz pasargāt televizoru pret skrāpējumiem. Turklāt šis pārklājums savienojumā ar pretapžilbuma filtru samazina atspīdumu līdz pat 90%, padarot televizora skatīšanos patīkamu arī spilgti apgaismotās telpās.

Full HD SL8000 un SL8500 dižojas ar perfektu attēla kvalitāti – tajā esošois TruMo-tion 200Hz ar aizmugures apgaismojuma tehnoloģijas palīdzību samazina attēlu neskaidrās kontūras un ātri kustīgu attēlu radītās svītras, kā arī samazina attēla reakcijas laiku uz 2ms. 150000:1 augstais attēla kontrasta koeficients piešķir brīnišķīgu dziļumu ikvienam kadram, pateicoties dzīvīgi dabiskajām krāsām un piķa melnajai krāsai.

Televizorā ir Bluetooth, tādējādi ir iespējasm to savienot ar mobilajiem tālruņiem, lai atskaņotu mūziku vai skatītos attēlus, kā arī ar bezvadu austiņām, lai klausītos TV šovus, filmas un spēles. Televizors ir īsts multimediju brīnums un dod iespēju pieslēgties ārējiem cietajiem diskiem vai USB zibatmiņai caur USB 2.0 portu, lai atvērtu JPEG, MP3 vai HD DicX failus neticamā kvalitātē.

Savukārt Smart Energy Saving Plus tehnoloģija palīdz SL8000 un SL8500 padarīt videi draudzīgāku, samazinot enerģijas patēriņu, tai pat laikā nodrošinot optimālu attēla kvalitāti un pasargājot skatītāju redzi. LG Intelligent Sensor analizē telpā esošo gaismu, lai acumirklī pareizi pielāgotu attēla iestatījumus un aizmugures apgaismojumu.

“Cilvēkiem ir ļoti augstas prasības, izvēloties mēbeles un mākslas darbus savām mājām,” piebilst Mr. Kangs. “Viņi vēlas kaut ko skaistu - kaut ko tādu, kas atspoguļotu viņu personības. Līdz šim viņiem, izvēloties plakano paneļu televizoru, tādas iespējas nebija. Pateicoties LG jauno televizoru SL8000 un SL8500 BORDERLESS™ dizainam, cilvēkiem tagad ir iespēja izvēlēties televizoru, kas atspoguļo labu gaumi, tai pat laikā saņemot neticamu attēlu un skaņas kvalitāti.”

Specifikācijas

TruMotion 200Hz
Full HD (1920 x 1080)
Picture Wizard funkcija
AV režīms
24p Real Cinema (24p 5:5 pull down)
Expert Mode (ISF Ready)
Bluetooth
HD DivX
USB 2.0
Intelligent Sensor II
Smart Energy Saving Plus
Clear Voice II
Invisible Speaker

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV