Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

LG jaunā kinozāle HB954PB ieved citā attēla un skaņas kvalitātes dimensijā

Zane Pudāne, 01.10.2009. 12:37

LG Electronics (LG) piedāvā jaunu daudzfunkcionālu mājas kinozāli HB954PB, lai sagādātu neaizmirstamus kino vakarus. Tā nepievils arī labas skaņas lietpratējus. Sadarbībā ar Youtube LG piedāvā skatīties iecienītākos video pat nepievienojot datoru.
LG jaunā kinozāle HB954PB ieved citā attēla un skaņas kvalitātes dimensijā

Elegantais HB954PB dizains, kas izstrādāts, atdarinot šampanieša glāzes smalkās aprises, apmierinās visdažādākās gaumes – daudzās pieslēgvietas paver plašākas izklaides iespējas. Caur 2 HDMI, USB portu un citām pieslēgvietām šo mājas kinozāli iespējams savienot ar visdažādākajām multimediju ierīcēm.

Tehnoloģija HDMI 1.3 uzlabo krāsu kvalitāti, kas ar 1080p augstās izšķirtspējas palīdzību papildina attēlu ar vairākiem biljoniem krāsu daļiņu, padarot attēlu neticami dzidru un precīzu. Ar HDMI 1.3 palīdzību izdevies iegūt par 400% augstāku rezolūciju detaļās un liela izmēra ekrānos salīdzinājumā ar 720p HDTV.

Lieliskas ziņas labas mūzikas baudītājiem! Ar HB954PB mājas kinozāli var klausīties savu iecienītāko mūziku tieši no IPod vislabākajā iespējamajā kvalitātē. Izmantojot USB portu, pie HB954PB var pieslēgt arī citas mobilās ierīces. HB954PB atbalsta plašu failu formātu veidus, sākot no Blu-ray diskiem un beidzot ar Divx formātu, kas ļauj skatīties augstas kvalitātes filmas arī no maza izmēra failiem.

Šīs mājas kinozāles lietotāji vienā acumirklī var piekļūt miljoniem interneta video Youtube, kas tāpat kā kino un televīzijas pārraides, ir lieliska izklaide aukstajiem rudens un ziemas vakariem. Ielogojoties iepriekš izveidotajā personīgajā profilā, HB954PB sniedz iespēju atvērt visbiežāk skatīto saturu caur sistēmas My Favourite Menu.

Papildu kvalitatīvajam attēlam, uz ekrāna notiekošo paspilgtinās LG Pure HD Sound tehnoloģija, lai piedāvātu attēlam perfekti pielāgotu, līdz sīkumiem niansētu kvalitatīvu skaņu. Arī šai mājas kinozālei, tāpat kā daudzu citu LG audio produktu izstrādē, par skaņas kvalitāti parūpējies slavenais audio eksperts Marks Levinsons. Tāpat LG piedāvā Sound Gallery tehnoloģiju, kas ietver tādas funkcijas kā Bass Booster, Clear Voice, Game Equalizer un daudzas citas.

Problēmas ar sarežģītiem savienojumiem un vadu jūkļiem vairs nav aktuālas. SIMPLINK tehnoloģija nodrošina to, ka visi LG TV produkti var tikt kontrolēti ar vienu pulti, sniedzot skatītājiem vairāk komforta un kontroles.

Jāpiemin, ka LG HB954PB mājas kinozāle saņēmusi internacionālo CES Innovations Balvu 2009.

Produkts jau pieejams Baltijas valstīs, un tā aptuvenā mazumtirdzniecības cena ir 499 LVL.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV