Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

LG LED LCD TV SL9000 - izsmalcināts un elpu aizraujošs skaistums

Zane Pudāne, 14.10.2009. 13:29

LG Electronics (LG) paziņo, ka jau nākamnedēļ Baltijas valstīs būs pieejams jaunais LED LCD televizors SL9000 Full HD, kas ir tik plāns, ka atgādina dūmakainu stikla plāksni. Šis televizors, kuru LG prezentēja IFA 2009 izstādē sniedz nevainojamu attēla kvalitāti tāpat kā gludu, ar progresīvu LED aizmugures apgaismojumu aprīkotu virsmu un citas tehnoloģijas.
LG LED LCD TV SL9000 - izsmalcināts un elpu aizraujošs skaistums

LG jaunākajam meistardarbam – SL9000 – ir ļoti plāns dizains, kas veidots, lai izvairītos no robežas nepieciešamības starp televizora korpusu un ekrānu, kā rezultātā viss televizors ir kā viendabīga plātne bez redzama rāmja, turklāt tā samazina arī atspīdumu. Ekrāns un maliņa ir vienādā melnā krāsā, un šī tematika izmantota arī televizora pamatnes dizainā. Tikai 2.9 cm tievais SL9000 ir kā logs uz jaunu un aizraujošu izklaides pasauli.

“Šis BORDERLESS™” televizors ieslēgtā vai izslēgtā stāvoklī ir jebkuras dzīvojamās istabas māksliniecisks centrālais objekts ievelkot skatītājus ar augstākās kvalitātes LED aizmugures apgaismojumā ietverto attēlu,” stāsta Saimons Kangs (Simon Kang), Home Entertainment Company prezidents un izpilddirektors. “SL9000 un citi BORDERLESS™ sērijas televizori pilnībā atspoguļo LG kā vadošo dizainā un to, cik tas pamatīgi strādā pie tā, lai nostiprinātu vadību izklaides produktu grupā.”

Zem spīdīgā ekrāna pārklājuma SL9000 slēpj tehnoloģijas, kas rada perfektu attēlu un padara katru pārraidi vai filmu daudzreiz izklaidējošāku. LED aizmugures apgaismojums palīdz radīt ārkārtīgi augstu dinamiskā kontrasta balansu 3,000,000:1, lai parādītu visdziļākos melnos toņus un smalkākas pelēko toņu nianses. Full HD 1080p ekrāns samazina traucējošus atspīdumus un rūpējas, lai ikvienam telpā sniegtu skatīšanās pieredzi kino kvalitātē. Ātri kustīgos notikumos LG TruMotion 100Hz tehnoloģija palielina asumu un padara precīzākas detaļas, kā arī ārkārtīgi precīzi samazina kadra izkropļojumus.

Pilnveidotā Invisible Speaker tehnoloģija sniedz labu skaņu, turklāt izslēdz vajadzību pēc neglītiem papildu skaļruņiem, kas izbojātu televizora estētisko izskatu. LG jaunie skaļruņi paslēpti SL9000 apakšējā malā un sniedz pirmšķirīgu skaņas kvalitāti.

LED LCD TV SL9000 bezvadu savienojuma iespēja ar jebkāda satura digitālo bibliotēku ir tikpat pievilcīga kā pats televizors. Bluetooth tehnoloģija atbalsta mūzikas, filmu un fotogrāfiju ielādi no mobilajiem telefoniem tieši uz lielā ekrāna bez jebkādiem vadiem. Tā pati tehnoloģija var tikt izmantota, lai bezvadu režīmā televizoru savienotu ar austiņām. SL9000 paslēptā USB 2.0 pieslēgvieta ļauj atskaņot JPEG, MP3, MPEG4 un DivX failus, lietojot ārējos cietos diskus un atmiņu kartes.

Kamēr SL9000 izskatās kā melna stikla plātne no ārpuses, tā ir pavisam zaļa savā būtībā. Šim televizoram ir pieci dažādi enerģijas taupīšanas režīmi un tas patērē līdz pat 80% mazāk elektroenerģijas nekā parastie LCD televizori. LG Intelligent Sensor tehnoloģija samazina enerģijas patēriņu analizējot gaismas daudzumu istabā un atbilstoši tam aptumšo televizora aizmugures apgaismojumu, turklāt pielāgo citus attēla uzstādījumus, lai palielinātu attēla kvalitāti un kontrastu.

“Radot SL9000 mūsu inženieri atmeta parasto televizoru dizaina priekšrakstus un sāka būvēt visu no nulles,” norāda S.Kangs. “Šī ir pirmā reize, kad pielietojam LG īpašo ekrāna pārklājumu televizoros un rezultāts ir vēl labāks nekā mēs gaidījām.”


Specifikācijas

BORDERLESS™ Design
2.9cm šaurs
3,000,000:1 Mega Contrast Ratio
TruMotion 100Hz
Full HD (1920 x 1080)
Picture Wizard funkcija
AV Mode
24p Real Cinema (24p 5:5 pull down)
Expert Mode (ISF Ready)
Bluetooth
HD DivX
USB 2.0
Intelligent Sensor II
Smart Energy Saving Plus
Clear Voice II
Invisible Speaker

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV