Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Apple piedāvā trīs jaunus produktus - peli un datorus

Jūlija Pumpe, 21.10.2009. 15:43

Apple piedāvā trīs jaunus produktus - pasaulē pirmo Multi-Touch peli, ka arī jaunus iMac un MacBook datorus ar LED apgaismojumiem ekrāniem.

Apple® piedāvā jaunu bezvadu Magic Mouse ir pasaulē pirmā pele, kurā izmantota Apple revolucionārā Multi-Touch™ tehnoloģija. Sākotnēji Multi-Touch tehnoloģija tika izmantota iPhone®, iPod touch® un Mac® klēpjdatoru skārienjutīgiem sensoriem, un tā reaģē uz lietotāja pirkstu kustībām, nevis tradicionālo pogu spiešanu. Mehāniskās pogas ir aizvietotas ar cietu Multi-Touch virsmu. Magic Mouse ietilpst jaunā iMac® aprīkojumā, un to kā Mac piederumu varēs iegādāties par apmēram par 49 Ls.

Apple ir līderis Multi-Touch tehnoloģiju jomā, un pirmo reizi šī inovatīvā tehnoloģija tika izmantota iPhone, iPod touch un Mac klēpjdatoru skārienjutīgiem sensoriem. Apple Multi-Touch tehnoloģija ļāva izveidot viegli lietojamu vienkārša un izsmalcināta dizaina peli.

Šī pele reaģē uz lietotāja pirkstu kustībām, nevis tradicionālo pogu spiešanu, ļaujot lietotājam ērti skatīt garus dokumentus, panorāmas skatījumā skatīt lielus attēlus vai pārlūkot uz priekšu vai atpakaļ tīmekļa vietnes vai attēlus. Magic Mouse var izmantot lietotāji, kas raksta ar labo vai kreiso roku, un vairāku pogu vai pirkstu kustību komandas var viegli iestatīt sistēmas izvēlnē.

 

Vēl viens jauns produkts no Apple® - tas ir jaunie iMac® datori, kuri ir aprīkoti ar lielisku LED aizmugurapgaismojumu, 21,5 un 27 collu platformāta ekrānu ar jaunu dizainu – stikla pārklājumu līdz pat ekrāna malām gluda alumīnija ietvarā. Jaunā iMac cena būs sākot apmēram no 772 Ls, un tas ir aprīkots ar Intel Core 2 Duo 3,06 GHz procesoru un Core i5 un Core i7 centrālo procesoru ar līdz pat divreiz labāku veiktspēju. Visi jaunie iMac datori aprīkoti ar bezvadu tastatūru un jaunu Magic Mouse bezvadu peli.

iMac tiek uzskatīts par vislabāko galddatoru pasaulē, un mēs to esam pilnveidojuši. Tas ir lielisks dators, kas aprīkots ar lielisku LED ekrānu un revolucionāru Magic Mouse peli.

Jaunais iMac aprīkots ar izcilu LED aizmugurapgaismojuma 16:9 platformāta ekrānu, kas ir lieliski piemērots, lai skatītos augstas izšķirtspējas filmas un televīzijas raidījumus no iTunes® vai montētu un skatītos savus video vai attēlus ar iLife®.

Apple arī paziņo, ka Mac mini – pasaulē enerģiju taupošākais galddators – tagad ir ātrāks, ietilpīgāks un ar divreiz lielāku atmiņu.

Arī Apple® ir pilnveidojis savu populāro MacBook® klēpjdatoru ar jaunu, izturīgu polikarbonāta korpusu, kas aprīkots ar lielisku LED aizmugurapgaismojuma ekrānu, stikla Multi-Touch™ skārienjutīgo sensoru un Apple novatorisko, iebūvēto akumulatoru ar darbības laiku līdz septiņām stundām. Jaunajam MacBook raksturīga MacBook Pro produktu tehnoloģija un dizains, un tas ir lieliski piemērots studentiem un jaunā Mac® lietotājiem; cena Latvijā būs ap 653 Ls.

Jaunais MacBook aprīkots ar daudzām lieliskām funkcijām, kas raksturīgas arī jaunajam MacBook Pro, piemēram, LED aizmugurapgaismojuma ekrāns, stikla Multi-Touch skārienjutīgais sensors un iebūvēts akumulators ar ilgu darbības laiku.

Jaunais MacBook veidots polikarbonāta ietvarā, tādēļ tas ir vieglāks un izturīgāks. Jaunais modelis aprīkots ar unikālu neslīdošo pamatni. Jaunais MacBook dators aprīkots ar 2,26 GHz Intel Core 2 Duo procesoru, 2GB RAM, 250 GB cieto disku un jaudīgu NVIDIA GeForce 9400M integrēto grafiku.

Jaunais MacBook aprīkots arī ar Apple inovatīvo iebūvēto akumulatoru ar darbības laiku līdz septiņām stundām bezvadu režīmā ar vienu uzlādi; to var atkārtoti uzlādēt līdz 1000 reizēm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV