Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

LG iepazīstina ar jauno monitoru - televizoru M62

Zane Udrase, 27.10.2009. 11:36

Datora monitors ar DTV televīzijas dekoderi un neskaitāmās savienojamības iespējas padara jauno LG M62 par piemērotu mazām telpām.
LG iepazīstina ar jauno monitoru - televizoru M62

LG Electronics (LG) paziņo par jaunu risinājumu cilvēkiem, kas mīl izklaidēties un tikt izklaidēti, bet tiem mājās nav daudz vietas, jo LG M62 atsver vajadzību pēc atsevišķa datora monitora un televizora, turklāt dažādiem HDTV raidījumiem, Blu-ray filmām, datorspēlēm un digitālajām fotogrāfijām piešķir lielisku attēla kvalitāti. Monitori būs pieejami 18,5 līdz 27 collu izmēros un ar savām plūstošajām līnijām un spīdīgo pārklājumu papildinās jebkuras telpas interjeru.

Lai skatītos televizoru, LG M62 iekļauts DVB-T digitālais dekoderis, kas dod iespēju skatīties MPEG4 pārraides, turklāt ir daudz pārāks par iepriekšējiem MPEG2 dekoderiem. M62 piedāvā HD vai Full HD attēlu skatīšanās režīmus, un ierīci var savienot ar daudz un dažādiem avotiem, padarot M62 par īstu izklaides centru.

LG M62 ļauj skatīties Blu-ray filmas un spēles no jaunākās paaudzes konsolēm visaugstākajā iespējamajā izšķirtspējā neticamā kvalitātē. 5 ms atbildes laiks nodrošina uz ekrāna ātri notiekošu darbību attēla izteiksmīgumu, vienalga vai tiek skatītas filmas, sporta spēles vai spēlētas datorspēles. Aspect ratio tehnoloģija ļauj LG M62 parādīt gan 16:9 platekrāna, gan 4:3 standarta izmēra attēlu vienādi skaidri.

Runājot par izklaidi, LG M62 var parādīt vairums pazīstamāko attēlu un audio formātu tieši no USB pieslēgvietas. Tā saucamā “USB Quick View” tehnoloģija padara par iespējamu atvērt bildes un dziesmas bez datora ieslēgšanas.

Pieslēgts pie datora, LG M62 pārtop izcilā monitorā, kas piemērots gan multimediju, gan citām ikdienā izmantotajām programmām. Šī monitora savienojamība ar citām ierīcēm ir nepārspējama, jo piedāvā ērtas un kvalitatīvas savienošanas iespējas ar HDMI, DVI-D un D-sub u.c.

LG M62 perfekti piemērots telpām ar ierobežotu ietilpību. Tā plūstošās līnijas un klasiski melnais rāmis ne tikai piepilda jebkuru telpu ar gaismu, bet arī piestāv jebkuram modernam interjeram. Apakšējā monitora mala plūdeni pāriet caurspīdīgā dizaina elementā un rada sajūtu, ka monitors peld gaisā un it kā nav savienots ar pamatni. Tā ieslēgšanas un citas kontroles pogu apgaismojums pakāpeniski izzūd, kad netiek lietotas.

Ar LG Auto Bright tehnoloģijas palīdzību M62 attēli izskatīsies lieliski jebkurā vidē. Pielietojot komplekto algoritmu, šī tehnoloģija konsekventi analizē gaismu telpā, kā arī uz ekrāna esošo saturu, lai pielāgotu iestatījumus labākai skatīšanās pieredzei un enerģijas taupīšanai.

Jaunais LG M62 Baltijas valstīs būs pieejams novembrī.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV