Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Uzdzirkstī ar Sony Ericsson Aino™

Jānis Vanags, 11.11.2009. 10:57

Piekļūstiet augstas kvalitātes izklaidei ar satriecošo Sony Ericsson jauno tālruni Aino. Aino™ piedāvā pilnīgu mobilo izklaidi – skatieties jaunākos videoklipus, aplādes (podcasts), klausieties mūziku, piekļūstiet Facebook™ un YouTube™ no 3 collu ekrāna, kas nodrošina 30 kadru sekundē ātru augstas kvalitātes atskaņošanu.

Izmantojiet gan Aino™ tradicionālo tastatūru, gan intuitīvo skārienekrānu mediju izvēlnē. Izklaide ir tikai pieskāriena attālumā, pateicoties intuitīvam telpiskās ritināšanas multivides pārlūkam, kuram ir viena pieskāriena tieša piekļuve visam multivides saturam.  

Pārsūtīt un kārtot multivides failus mobilajā tālrunī nav bijis vienkāršāk, pateicoties lietotnēm Media Go un Media Home. Media Go automātiski pārvērš visus multivides failus, kas glabājas uz datora, lai tos būtu iespējams atskaņot arī Aino™. Media Home velk lietotnes Media Go multivides saturu no datora uz tavu tālruni automātiski, izmantojot bezvadu internetu Wi-Fi™. Tev jāievieto Aino™ uzlādes statīvā, un tas automātiski sinhronizēsies ar visu pēdējo multivides saturu datorā, tādejādi vienmēr būsiet gatavi doties ceļā ar jaunākajiem materiāliem. 

Vadiet savu spēļdatoru PLAYSTATION®3 un piekļūstiet tā multivides materiāliem no sava tālruņa Aino neatkarīgi no atrašanās vietas un laika, izmantojot PLAYSTATION®3 Remote Play. Šis līdzeklis, kas sākotnēji tika izstrādāts spēļdatoram PSP, ļaujot lietotājiem vadīt PLAYSTATION®3 un piekļūt tā multivides materiāliem no tālruņa. Attālā piekļuve iespējama gan mājas vietējā tīklā starp spēļdatoru PLAYSTATION®3 un tālruni Aino, gan arī no jebkuras vietas pasaulē, izmantojot internetu. 

“Sony Ericsson ir nostiprinājis savas kā sakaru un izklaides zīmola pozīcijas, un Aino™ demonstrē mūsu apņemšanos ieviest jaunākās sakaru tehnoloģijas pircējiem atraktīvos un novatoriskos veidos,” stāsta Sony Ericsson mārketinga vadītājs Alexandre Cardon. “Media Home un Remote Play ar PlayStation®3 ir galvenie soļi, lai paplašinātu izklaides iespējas Sony Ericsson tālruņos un dotu ieskatu mūsu nākotnes redzējumam.”

Aino™ tāpat ir arī iespaidīga mūzikas atskaņošanas ierīce. Dziesmas un aplādes (podcasts) Aino™ skan kristālskaidri, pateicoties skaidras skaņas funkcijai, vadīt mūzikas atskaņošanu ir viegli, un FM radio nodrošina lielāku mūzikas izvēli. 

Iegūstiet nevainojamus fotouzņēmumus ar iespaidīgo 8,1 megapikseļa kameru ar sejas noteikšanu, ģeogrāfisko marķēšanu, zibspuldzi un automātisko fokusu.


Skaņas un iztēles brīvība

Labākais no abu tehnoloģiju pasaulēm: tradicionālā tastatūra un skārienjutīga lietotāja saskarne multivides režīmā;
Lietotnes Media Home un Media Go™ — vienkāršai satura pārvaldīšanai;
Attālās spēlēšanas iespēja ar spēļdatoru PLAYSTATION®3 — vadiet PLAYSTATION®3 un piekļūstiet tā multivides saturam ar tālruni;
3 collu liels 16 miljonu krāsu ekrāns — pārlūkojiet tīmeklī ērtāk, skatoties platekrānā;
Funkcijas Clear audio iespējas — klausieties mūziku lieliskā kvalitātē;
Dizainam atbilstošas bezvadu stereoaustiņas EC100 un uzlādes statīvs MH100.

Tālrunis Aino darbojas tīklos GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 un UMTS/HSPA 850/1900/2100. Tālrunis Aino nopērkams vulkāniski melnā un spīdoši baltā krāsā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV