Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Jaunākās LG šokolādes smarža jau pārņēmusi tirgu

Zane Udrase, 11.11.2009. 15:10

LG Electronics (LG) paziņo par jauna Chocolate mobilā tālruņa ar atbīdāmu tastatūru – LG BL20 - piedāvāšanu Baltijas tirgū. Jaunākais LG Chocolate sērijas produkts ir modernā LG Chocolate pēctecis. Piedāvājot augstākās klases mobilitāti par pievilcīgu cenu, tas jau pieejams veikalos.
Jaunākās LG šokolādes smarža jau pārņēmusi tirgu

Saglabājot oriģinālā LG Chocolate tālruņa garu, jaunais BL20 iemantojis sava priekšteča viegli atpazīstamās slaidās līnijas un kompakto izskatu. Tā dizains ir vienlaicīgi gan vienkāršs, gan izsmalcināts, turklāt tālruņa uzlabotās, interaktīvās funkcijas padara to par īpaši pievilcīgu pircējiem, kas meklē gudru un modernu risinājumu par priekšteci zemākā cenu kategorijā.

“Līdzās iepriekšējam Chocolate tālrunim, LG BL20 papildina LG Chocolate sēriju ar skaistu un praktisku telefonu ar atbīdāmo tastatūru,” stāsta Dr. Skots Āns (Dr. Skott Ahn), LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors. „Jaunais LG Chocolate BL20 piedāvā pircējiem izsmalcinātu stila un augstas kvalitātes tehnoloģisko sniegumu, kas ir visas LG Chocolate produktu līnijas simbols.”

Ikonisks dizains

LG Chocolate tālruņu sērijas attīstība turpinājusies ar jauno LG Chocolate BL20, neizjaucot oriģinālā Chocolate mobilā tālruņa slaidās formas. Mazliet papildināts, tas rada vēl šikāku stila nostādni. Jaunā LG Chocolate BL20 tālruņa dizainā saglabāts sērijai raksturīgais spīdīgi melnais ietvars, kas smalki akcentēts ar sarkanu apgaismojumu, savukārt tā personības identitāti papildina atbīdāmā tastatūra.

Vēl kāda ikoniska jaunā tālruņa nianse, ko atpazīsiet, ir smalkie sarkani izgaismotie taustiņi, kas paslēpušies zem tumšā pārklājuma, iedegas uzsākot tālruņa lietošanu.

Minimāla telpa

Jaunā LG BL20 tikai 12,3 milimetru plānais korpuss satilpina sevī pārsteidzoši spēcīgus rīkus, piemēram, iespaidīgu 5 megapikseļu kameru ar autofokusu un zibspuldzi. Spēcīgām funkcijām aprīkotais un kompaktais BL20 apmierinās to pircēju prasības, kuri nevēlas atteikties no stila praktiskuma labā.

Lai neiejauktos tālruņa tīrajās līnijās, jaunā LG BL20 Chocolate skārienjutīgie taustiņi sānos ir diskrēti noslēpti. Lietotāji var instinktīvi piekļūt tādām funkcijām kā skaļuma kontrole vai pietuvināšana fotografējot, lai pielāgotu vajadzīgos iestatījumus, neiejaucoties tālruņa minimālistiskajās līnijās.

Maksimāla atdeve

Jaunā Chocolate lietotāji var baudīt tiešu pieeju visbiežāk lietotajām funkcijām, lasīt ziņas vai piekļūt laika prognozei tikai ar vienu pieskārienu [Widget Hotkey]. Ar šo tālruni ir ērti strādāt, pateicoties 42 mm tastatūrai, kas padara sazināšanos caur SMS komfortablu un vienkāršu.

Inovatīvā Clear Memo Capture funkcija ar teksta atpazinēju mainīs veidu, kā lietotāji ieraksta informāciju. Šī funkcija sniedz iespēju uzņemt un saglabāt tekstu, ar roku rakstītas piezīmes, kā arī zīmējumus ar augstu vizuālās skaidrības pakāpi saglabāšanai telefonā. Jaunais BL20 ir kā līdzi nēsājamā atmiņa, kurā saglabāt informāciju, kad pie rokas nav piezīmju papīra.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV