Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

LG Android mobilais tālrunis padara sociālo tīklu lietošanu vēl ērtāku

Zane Udrase, 12.11.2009. 18:13

LG pirmais ar Andriod operētājsistēmu aprīkotais mobilais tālrunis LG GW620 reprezentē uzņēmuma vīziju sniegt jaunu mobilā tālruņa lietošanas pieredzi lietotājiem, kas savos mobilajos tālruņos vēlas pieeju sociālajiem tīkliem. LG GW620 ir perfekti pielāgots šai aizvien augošajai tirgus tendencei.
LG Android mobilais tālrunis padara sociālo tīklu lietošanu vēl ērtāku

Balstoties uz Frost & Sullivan pētījumiem, jāatzīst, ka “viedtālruņu pārdošanas apjomu pieaugums un lielā sociālo tīklu lietošanas intensitātes kombinācija rada ideālu augsni viedtālruņu ar sociālo tīklu atbalsta tehnoloģiju pieprasījumam tirgū.”

Populārākās sociālo tīklu vietnes vienuviet

Ar jau LG GW620 SMS Manager funkciju lietotājs var ērti pārbaudīt draugu statusu, atstāt komentārus vai papildināt savas sociālās vietnes saturu. SNS Manager apvieno visus sociālo tīklu lietošanai vajadzīgos rīkus vienā ērtā platformā, no kuras var darboties ar daudziem lietotāja kontiem vienlaicīgi, saņemot arī notikušos atjauninājumus. Piemēram, pat šķirstot kontaktu katalogu, lietotāji joprojām var redzēt jaunākos draugu ierakstus un var doties tieši uz attiecīgajām vietnēm.

GW620 unikālā Auto Face-Tagging un Face To Action tehnoloģija nekad neaizmirsīs jūsu draugu sejas. Nav nozīmes kur dodaties - draugi un ģimene būs viena pieskāriena attālumā. Atzīmējot un saglabājot tālrunī attēlu, ar to var veikt dažādas darbības – ielādēt iecienītākajā interneta vietnē fotogrāfijas, nosūtīt īsziņu, mms vai piezvanīt, vienkārši pieskaroties šī cilvēka bildītei uz telefona displeja.

Komunicē ērti

Šis sociālo tīklu atbalstošais viedtālrunis rada tikpat komfortablu vidi, kāda ir datorā. Pirkstiem ērtā piecu rindu izbīdāmā QWERTY tastatūra, kas ir aprīkota ar vienu no visātrākajiem interneta pārlūkiem tirgū, ļauj zibenīgi atvērt interneta vietnes, ielādēt video un izmantot jebkuru no iemīļotākajām Google programmām.

Radi, lai dalītos

LG GW620 ietver daudzveidīgas jaunākās izklaides iespējas. Ar izteiksmīgo 5 megapikseļu AF fotokameru un augstas izšķirtspējas video kameru var uzņemt materiālu, uzlabot ar tālrunī iebūvētajiem izklaidējošajiem rīkiem – uzņemt, izgriezt un samontēt pašdarinātus multimediju meistardarbus. Kad galarezultāts apmierina, viss, ir nepieciešams vienkāršs pieskāriens tālruņa ekrānam, lai dalītos un parādītu to citiem.

Tālruņa izklaides sadaļas piedāvājums iekļauj dinamisku HVGA 3 collu LCD ekrānu, lai skatītos draugu video ar DivX un Xvid failu formātu atbalstu, kā arī 3,5 mm pieslēgvietu audio austiņu pievienošanai.

“LG pirmais Android operētājsistēmas tālrunis GW620 no pašiem pamatiem izstrādāts īpaši sociālo tīklu lietotājiem,” atklāj Dr. Skots Āns (Dr. Skott Ahn), LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors. „Sociālo tīklu lietošana ir kļuvusi visaptveroša, un daudziem no mums tas ir veids, kā saglabāt pastāvīgu kontaktu ar draugiem, ģimeni vai kolēģiem. Mūsu viedtālruņi izstrādāti, paturot prātā daudzu mūsu lietotāju dzīvesveidus, un sociālo tīklu lietošanai paredzētā tehnoloģija mūsu ierīcēs ļaus LG viedtālruņu lietotājiem būt pieejamākiem un labāk savienotiem.”

LG GW620 ir pirmais ar Android operētājsistēmu aprīkotais tālrunis, kuru LG plāno laist tirgū nākamgad. Vairāk informācijas var atrast sociālajos tīklos Facebook (www.facebook.com/lggw620) un Twitter (@LG_GW620). LG GW620 lietotāji varēs lejupielādēt aplikācijas tieši no saviem tālruņiem Android MarketPlace vietnē

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV