Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

LG pārpērk no Kodak OLED biznesu

ZParks, 07.12.2009. 10:52

Firma Eastman Kodak Company nākusi klajā ar paziņojumu, ka tā grasās visā pilnībā pārdot savu OLED paneļu ražošanas biznesu Korejas ražotājam LG.

Pēc kompānijas vārdiem, tas uzlabos tās finansu stāvokli un ļaus koncentrēties uz turpmākām investīcijām. Kodak ir OLED tehnoloģijas pamatlicēji, jo vēl tālajā 1970. gadā tās inženieri izstrādāja pilnībā darba spējīgu materiālu no organiskajām diodēm. Kā paziņoja Kodak atbildīgais cilvēks OLED jomā, Laura Quatela, tad firmas izstrādes šajā jomā ir fundamentālas un būtiskas, taču to tālākai attīstībai nepieciešami ļoti lieli finansu resursi. Kodak arī turpmāk varēs izmantot OLED tehnoloģijas savos produktos, ko nosaka līguma noteikumi. Darījuma summa pagaidām netiek izpausta. Savukārt LG plāni OLED jomā ir ļoti ambiciozi. Viņi grasās jau 2012. gadā piedāvāt 40 collu OLED televizoru.  

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV