Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Sony Ericsson GreenHeart™ tālruņu klāstu papildina Elm un Hazel

Jānis Vanags, 14.12.2009. 15:39

Šodien Sony Ericsson paziņo par tālruņiem Sony Ericsson Elm un Sony Ericsson Hazel un tehnoloģijas Bluetooth™ trokšņus slāpējošu brīvroku sistēmu VH700, kas ir jaunākais uzņēmuma papildinājums GreenHeart™ klāstā. Divi tālruņi un viens piederums nodrošina pircējiem plašākas izvēles iespējas, lai varētu izšķirties par videi draudzīgu izvēli, neupurējot tālruņa izskatu un funkcionalitāti.
Sony Ericsson GreenHeart™ tālruņu klāstu papildina Elm un Hazel

“Tālruņi Sony Ericsson Elm un Sony Ericsson Hazel pircējiem piedāvā videi draudzīgu izvēli, neupurējot funkcionalitāti. Šie tālruņi ar trokšņu slāpēšanas, balss dzidrināšanas un intelektisko skaļuma pielāgošanas līdzekli nodrošina arī labāku balss kvalitāti. Abi tālruņi piedāvā vienkārši lietojamas sociālo tīklu veidošanas iespējas — tiem ir logrīku pārvaldības lietotne, kas lietotājiem ļauj piekļūt sociālo tīklu veidošanas lapai no gaidstāves režīma un ātri pārslēgties starp dažādiem sociālajiem tīkliem," sacīja Sony Ericsson globālās tirgvedības direktors Fortune Aleksandrs (Fortuné Alexander).


Sony Ericsson Hazel un Sony Ericsson Elm

Sony Ericsson paziņoja arī par savu apņemšanos no 2011. gada visus piederumus veidot pilnīgi saskaņā ar GreenHeart™ stratēģiju.

“Balstoties uz mūsu partneruzņēmumu izveidoto pieredzi, mēs nepārtraukti strādājām, lai saglabātu vadošās pozīcijas un līdz 2015. gadam samazinātu mūsu pašu CO2 izmeti par 20 procentiem un produktu dzīves cikla CO2 izmeti par 15 procentiem ,” sacīja uzņēmuma Sony Ericsson vides direktors Matss Pellbeks-Šarps (Mats Pellbäck Scharp).

“Tālruņi Sony Ericsson Elm, Sony Ericsson Hazel un brīvroku sistēma VH700 ir pierādījums mūsu pūliņiem vides aizsardzības jomā un ir daļa no mūsu pašreizējās GreenHeart™ stratēģijas realizācijas, par kuru paziņojām 2009. gada jūnijā,” piebilda Matss Pellbeks-Šarps.

Uzņēmuma O2 Grupu un Lielbritānijas ierīču ģenerāldirektors Stīvs Elders (Steve Alder) sacīja: “Sony Ericsson GreenHeart™ tālruņu piedāvāšana pircējiem ir daļa no mūsu stratēģijas, visos izstrādājumos un pakalpojumos iekļaut ilgtspējīgumu, tādējādi palīdzot mūsu klientiem samazināt viņu radīto vides piesārņojumu. Kā nozarei mums ir ļoti svarīgi izmantot šāda veida novatorismu un iekļaut videi draudzīgus risinājumus visā mūsu izstrādājumu klāstā. Turklāt tas noteikti ļauj mums koncentrēties uz attīstību.”

Tālruņi Sony Ericsson Elm un Sony Ericsson Hazel un brīvroku sistēma VH700 sniedz labumu videi un palīdz samazināt CO2 izmetes ar:
atkārtoti pārstrādātu plastmasu;
tālruņa elektronisko rokasgrāmatu;
bīstamu ķimikāliju neesamību;
zema enerģijas patēriņa lādētāju (EP300 GreenHeart™);
lietotni Walk Mate Eco;
videi draudzīgu kalkulatoru;
samazinātu iepakojumu;
koncentrētu lietotāja ceļvedi (VH700);
uz ūdens bāzes veidotu krāsu (VH700).

Abi šodien pieteiktie tālruņi tiks pārdoti ar GreenHeart™ brīvroku sistēmu — līdznēsājamām stereoaustiņām HPM-60J, kas ir vēl viens solis virzienā, lai sasniegtu mērķi — simtprocentīgus GreenHeart™ piederumus.

Tālruņi Sony Ericsson Elm un Sony Ericsson Hazel veidoti dzīvei un daudz kam vairāk
Kvalitatīva balss-trokšņu slāpētājs, balss dzidrinātājs un intelektisks skaļuma pielāgotājs.
Dabiska forma — cilvēkam piemērots izliekums un ergonomiska tastatūra ļauj tālruni labi satvert plaukstā.
Jūtieties droši — dublējiet personisko informāciju, izmantojot Sonyericsson.com.
Vienkārša sabiedrisko sakaru veidošana — viegla pārslēgšanās starp tīmekļvietnēm Facebook™, myspace™ un Twitter.
5 megapikseļu kamera ar automātisko fokusu ļauj fotografēt draugus un ģimenes locekļus, un augšupielādēt šos attēlus emuāros un tīmekļvietnēs.
Svarīgi ceļveži — Google™ meklētājs un kartes Google™ Maps, Wisepilot™ secīgā navigācija ar AGPS un 10 dienu bezmaksas Accuweather laika prognoze.
Multivides atskaņotājs ļauj iegūt bagātīgas multivides iespējas.

Tālruņi Sony Ericsson Elm, Sony Ericsson Hazel darbojas tīklos GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 un HSPA 2100/900. Tālrunis Sony Ericsson Elm būs nopērkams no 2010. gada pirmā ceturkšņa metāliski melnā un perlamutra rozā krāsā. Savukārt tālrunis Sony Ericsson Hazel būs nopērkams no 2010. gada otrā ceturkšņa melnā un sarkanā krāsā.

Tehnoloģijas Bluetooth™ trokšņus slāpējošā brīvroku sistēma VH700
Izveidojiet savu tālruņa kabīni.
Divvirzienu mikrofona trokšņu slāpētājs novērš fona troksni.
Dzirdiet visu pasauli ikvienā vietā, izmantojot intelektisko skaļuma pielāgotāju.
Tehnoloģija Bluetooth™ — bezvadu brīvība.
Iespējams izveidot bezvadu savienojumu vienlaikus ar diviem tālruņiem, izmantojot piespraužamo brīvroku sistēmu.

Tehnoloģijas Bluetooth™ trokšņus slāpējošā brīvroku sistēma VH700  būs nopērkama no 2010. gada otrā ceturkšņa melnā, sudraba/baltā, rozā/baltā un sarkanā/baltā krāsā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV