Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Yamaha piedāvā ērtu un stilīgu mājas kino sistēmu – YHT-S400

ZParks, 29.12.2009. 16:10

Kā jau tas vienmēr notiek šai pasaulē,  visu labāko un jaunāko tehniku vispirms saņem Amerikas un Japānas iedzīvotāji. Tā arī jaunais firmas Yamaha mājas kinoteātris YHS-S400 ir ticis prezentēts tieši Amerikā.

Komplekts sastāv no akustiskās sistēmas un resīvera ar iebūvētu sabvūferi. Komplekts būs ļoti ērti savietojams ar ikvienu 32 līdz 50 collu izmēra LCD vai plazmas televizoru. Kinoteātrim ir trīs HDMI ieejas un FM radio, un tā skaņas jauda ir 250 vati - 50 W x 3 + 100 W sabvūferis. Komplekts ir ar Air Surround Xtreme telpiskās skaņas un UniVolume tehnoloģijām. Pēdējā nodrošina vienādu skaļumu no ikvienas ieejas un visiem TV kanāliem. Nebūs šausmās jāpalecas, kad sāks brēkt kāda kārtējā reklāma. Komplektā ietilpst arī distances vadības pults, un tiek atbalstīti kā Dolby Digital, tā DTS skaņas kodējumi, un, izmantojot speciālu dokstaciju, var tikt pieslēgts arī iPod atskaņotājs. Šī sistēma maksās apmēram 300 latus.  

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV