Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Casio Exilim EX-Z90 – dāvana rozā krāsas cienītājiem

ZParks, 30.12.2009. 09:41

Kaķim esot deviņas dzīvības. Tā vismaz apgalvo kāda paruna. Taču zīmolam Hello Kitty, kurš īpaši populārs Japānā un citās Āzijas valstīs, to ir jūtami vairāk, jo nupat tika nosvinēta 35. dzimšanas diena. Tāds salīdzinoši pieklājīgs vecums mazam kaķim. Arī Casio sagatavoja savu dāvanu šai jubilejai, fotoaparātu Casio Exilim EX-Z90 rozā krāsā.
Casio Exilim EX-Z90 – dāvana rozā krāsas cienītājiem

Būtiskākie raksturlielumi ir mazi jauki spīgulīši ap objektīvu, skaists kaķīša attēls uz korpusa, skaista rozā siksniņa ar kuloniņu un vienkārši fantastisks futrālītis kamerai – rozā un ar lielu banti. Bet garlaicīgās un nebūtiskās lietas ir 12 megapikseļu attēla matrica, trīskārtīgs optiskais palielinājums, 720p standarta video ieraksts un 2,7 collu liels LCD ekrāns, kā arī vēl daudzas citas garlaicīgas ciparu lietiņas. Galvenais, ka šis fotoaparāts ļoti patiks mazām, lielākām un pavisam lielām meitenēm un tik stilīgi izskatīsies kopā ar Jorkšīras terjeru.  

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV