Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Skype demonstrē jaunāko komunikatora versiju ar 720p izšķirtspējas videozvanu atbalstu

Kaspars Rumbenieks, 11.01.2010. 12:42

Kompānija Skype oficiāli demonstrējusi savu jaunāko Windows operētājsistēmai paredzēto komunikatora versiju ar 720p izšķirtspējas videozvanu atbalstu.
Skype demonstrē jaunāko komunikatora versiju ar 720p izšķirtspējas videozvanu atbalstu

Jaunākā Skype versija  4.2 Beta atbalsta videozvanus ar 1280 x 720 pikseļu izšķirtspēju un 30 kadriem sekundē, tiesa, tam ir nepieciešams dators ar jaunu HD webkameru un divkodolu procesoru ar 1,8 GHz takts frekvenci. Ar to gan jaunumi nebeidzas, jo Skype tagad būs sastopams arī jaunākajos LG un Panasonic augstas izšķirtspējas televizoros. Šo televizoru lietotāji drīzumā varēs veikt bezmaksas Skype balss zvanus un 720p izšķirtspējas videozvanus, zvanīt fiksēto un mobilo sakaru operatoru klientiem, un piedalīties videokonferencēs ar līdz pat 24 citiem dalībniekiem, izmantot balss pastu, kā arī saņemt ienākošos zvanus. Šādas iespējas būs Panasonic VIERA HD televizoros ar CAST atbalstu, kā arī jaunākajos LG LCD un plazmas televizoros ar NetCast Entertainment.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV