Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

"Apple" laiž klajā maģisku un revolucionāru ierīci - "iPad"

Jūlija Pumpe, 28.01.2010. 09:59 | komentāri (1)

Apple® šodien laida tirgū iPad, revolucionāru ierīci, ar kuru var pārlūkot tīmekli, lasīt un nosūtīt e-pastu, aplūkot fotogrāfijas, skatīties videofailus, klausīties mūziku, spēlēt spēles, lasīt e-grāmatas un darīt vēl daudz ko citu. iPad ātri reaģējošais augstas izšķirtspējas Multi-Touch™ displejs ļauj lietotājiem fiziski mijiedarboties ar lietojumiem un saturu. iPad ir tikai 0,5 collas biezs un sver tikai pusotru mārciņu - tas ir plānāks un vieglāks nekā jebkurš cits klēpjdators vai piezīmjdators. iPad būs pieejams tirdzniecības vietās jau marta beigās un ASV tas maksās, sākot no $ 499. Arī Latvijā jauns produkts būs pieejams jau martā.
"Apple" laiž klajā maģisku un revolucionāru ierīci - "iPad"

"iPad ir mūsu visjaunākā tehnoloģija maģiskā un revolucionārā ierīcē, turklāt par neticamu cenu,", saka Apple ģenerāldirektors Stīvs Džobss (Steve Jobs). "iPad rada un nosaka pilnīgi jaunu ierīču kategoriju, kas savienos lietotājus ar lietojumiem un saturu daudz intīmāk, intuitīvāk un saistošāk nekā jebkad agrāk."

iPad var lepoties ar 12 jaunākās paaudzes Multi-Touch novatoriskiem lietojumiem, kas radīti īpaši iPad, un tajā var darbināt gandrīz visus no vairāk nekā 140 000 lietojumu. Katrs lietojums darbojas gan portreta, gan ainavas formātā, automātiski pārslēdzot apskates režīmu, tiklīdz lietotājs pagriež iPad attiecīgajā virzienā. Precīzā Multi-Touch saskarne ļauj pārlūkot tīmekli iPad pilnīgi jaunā veidā, kas ir daudz personiskāks un interaktīvāks par datoru. E-pastu lasīšana un nosūtīšana uz iPad platā ekrāna un gandrīz pilna izmēra "mīkstās" tastatūras ir daudz jautrāka un vieglāka. Skatieties attēlus, filmas, televīzijas šovus un YouTube, visu HD režīmā vai pārlapojiet jaunāko e-grāmatu, kas lejupielādēta no Apple jaunā e-grāmatveikala, un vienlaikus klauseties savu mūzikas ierakstu kolekciju.

Apple ir laidis klajā arī jauno tieši iPad domāto iWork® versiju, kas ir pirmais darbvirsmas kategorijas produktivitātes apvienotais produkts, kas paredzēts īpaši Multi-Touch sistēmai. Ar Pages®, Keynote® un Numbers® jūs varat izveidot skaisti noformētus dokumentus, satriecošas prezentācijas ar animācijām un pārejām, kā arī izklājlapas ar grafikiem, funkcijām un formulām.

iPad lieliskais 9,7 collu displejs ar LED fona apgaismojumu ir aprīkots ar IPS tehnoloģiju, kas spēj nodrošināt asus, skaidrus attēlus un pilnasinīgas krāsas īpaši platā, 178 grādu apskates leņķī. Augstas kvalitātes precīzais un jaudīgais Multi-Touch displejs ir pārsteidzoši precīzs un ātri reaģējošs, pāršķirot tīmekļa lapas vai spēlējot spēles.

iPad ir aprīkots ar A4 formāta jaunāko Apple viedkartes sistēmu. Apple radītā A4 viedkarte nodrošina lieliskas kvalitātes procesoru un grafisko sniegumu kopā ar jaudīgu akumulatoru, kas spēj nodrošināt līdz pat 10 stundām ilgu darbību.

iPad ir pieejams divās versijās - ar bezvadu Wi-Fi sistēmu un gan ar Wi-Fi, gan 3G. iPad ir iekļauts jaunākās 802.11n Wi-Fi un 3G versiju atbalsts ar ātrumu līdz pat 7,2 Mbps HSDPA tīklojumā. Apple un AT&T ir paziņojuši par satriecošiem 3G priekšapmaksas datu plāniem saistībā ar iPad, paredzot vieglu ierīces aktivēšanu un pārvaldību.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV