Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Multi Media HDD XF2 portatīvais teātris — mūsdienīgai audio, foto un video uzglabāšanai

ZParks/LG, 12.02.2010. 09:20

LG Electronics (LG) piedāvā jaunu multivides ārējo cieto disku — LG XF2 portatīvo mājas teātri. Aprīkots ar iebūvētu HDD (papildu HDD iegāde nav nepieciešama), HDMI kabeli, (pieļauj Full HD saturu un atbalsta HDMI interfeisu 1.3) un DTS/ Dolby Down-Mix, XF2 portatīvais teātris ļauj uzglabāt un dalīties ar lietotājam nozīmīgiem failiem mūsdienīgā veidā.
Multi Media HDD XF2 portatīvais teātris — mūsdienīgai audio, foto un video uzglabāšanai

LG portatīvais teātris lietotājam nodrošina augstas izšķirtspējas audio, video un foto failu lietošanu, uzglabājot tos ārējā cietajā diskā, kura saturu var aplūkot un klausīties, izmantojot personālo vai klēpjdatoru, piezīmjdatoru vai televizoru. Tā kā pieprasījums pēc piezīmjdatoriem turpina augt, palielinās arī vajadzība kā papildu datu krātuves izmantot ārējos diskdziņus. Pateicoties tam, ka LG XF2 ir HDMI savienojams, šis portatīvais mājas teātris spēj reproducēt jebkuru faila formātu, tai skaitā augstas izšķirtspējas. Ar 500 GB ietilpību un USB 2.0 savienojamību, tagad iespējams saglabāt tūkstošiem bilžu, kā arī visas lietotāja iemīļotās filmas vienā ierīcē. Turklāt LG XF2 ir plānākais tirgū pieejamais izstrādājums — tikai 25.3 milimetru. Sekojot uzņēmuma moto “Skaisti apslēptas jaunākās paaudzes tehnoloģijas,” LG XF2 portatīvā mājas teātra inovatīvo gliemežvāka formas dizainu raksturo harmonija un gaume. Pārdomāta katra detaļa - apvienojumā ar eleganto zilo apgaismojumu un formas tīrību, šī iekārta nodrošina patīkami atšķirīgu lietošanas pieredzi.

Sākot no februāra, LG FX2 ir pieejams Elkor tirdzniecības vietās visā Latvijā. Aptuvenā pārdošanas cena (par 500GB ietilpības ierīci): 150 latu.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV