Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

KTM Freeride – pirmais sērijveida elektromotocikls

ZParks, 31.03.2010. 14:58

Auto un moto ražotāji jau ilgāku laiku darbojas transporta līdzekļu, kurus darbina elektrība, laukā. Un katrs cenšas piedāvāt savu redzējumu par šīm lietām. Taču biezi vien tālāk par konceptuāliem modeļiem neviens netiek. Bet ir arī pozitīvi piemēri. Tā Austrijas firma KTM, kura slavena ar saviem bezceļa motocikliem, laidusi klajā pirmo sērijveida elektromotociklu KTM Freeride. 
KTM Freeride – pirmais sērijveida elektromotocikls

Tas būs pieejams divās versijās – asfaltam un bezceļam paredzētas modifikācijas. Motocikla pilna masa būs 90 kilogrami, un maksimālā jauda 30 zirgspēki. Akumulators būs neliels, un ar to pietiks, lai stundu vizinātos mežu vai ceļu, savukārt pilns uzlādes cikls aizņems 1,5 stundas. Šis motocikls būs pilnībā sertificēts braukšanai pa koplietošanas ceļiem. Pie saviem pircējiem tas nonāks nākamā gada pavasarī, un tā orientējošā cena būs 10 tūkstoši eiro.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV