Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

LG LE5500 un LE5300 sērijas televizori – jaunākā mājas izklaides pieredze

Anete Gribuste, 07.05.2010. 17:07

Viens no pasaules vadošajiem tehnoloģiju novatoriem LG Electronics (LG) jau aprīlī visiem interesentiem Baltijas valstīs piedāvās iepazīties ar jaunāko sasniegumu LED LCD jomā – LE5500 un LE5300 sērijas televizoriem. Tajos mūsdienīgs dizains apvienots ar jaunākajiem tehnoloģiju sasniegumiem un inovācijām, nodrošinot vēl nebijušu mājas izklaides pieredzi.
LG LE5500 un LE5300 sērijas televizori – jaunākā mājas izklaides pieredze

LG LE5500

Šai televizoru sērijai ir neticami plāns ekrāns ar LED aizmugurējo izgaismojumu un Spot Control tehnoloģiju, kas nodrošina kristālskaidru attēla kvalitāti dabiskos krāsu toņos. Turpretī TruMotion 100 Hz tehnoloģija ir labākais risinājums, kas optiski padziļina attēlu un samazina kustīgo objektu izplūšanu. Tāpat LG radījis unikālu LED LCD televizoru iekšējo struktūru, kas ļāvis televizoriem kļūt ievērojami plānākiem.

LG LE5300

Savukārt LG LE5300 sērija nodrošina Full HD 1080p attēla kvalitāti ultra plānā televizorā. Tāpat LE5300 ir USB savienojamība, lai jebkurā mirklī ērti ļautu aplūkot iemīļotās fotogrāfijas, klausīties mūzikas failus vai skatīties filmas. Intelligent Sensor tehnoloģija pielāgo attēlu ekrānā, mainoties telpas apgaismojumam, tā ļaujot pilnvērtīgi izbaudīt patiesi kvalitatīva attēla priekšrocības.

“Šis pavisam noteikti ir jauns un atšķirīgs veids, kā ieraudzīt pasauli visā tās daudzveidībā un vienlaikus lieliska iespēja atsvaidzināt mājokļa interjeru ar jaunāko tehnoloģiju un dizaina sasniegumu, kas apvienots LE5500 un LE5300 sērijas televizoros. Turklāt šīs sērijas televizori ne tikai papildina mājokļa interjeru, bet arī taupa enerģiju un ir videi draudzīgāki,” uzsver Sergejs Samoiļenko, LG Electronics Latvia komercdirektors.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV