Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

LG aizsāk OLED laikmetu ar inovatīvo televizoru LG EL9500

ZParks/LG, 17.05.2010. 11:48

LG Electronics (LG) iepazīstina ar LG EL9500 — līdz šim platāko tirgū pieejamo OLED televizoru. LG EL9500 var lepoties ne tikai ar plānu rāmi un elegantu dizainu, bet arī vairākām izcilām tehnoloģiju novitātēm, kas iezīmē jaunu mājas izklaides attīstības pakāpi.
LG aizsāk OLED laikmetu ar inovatīvo televizoru LG EL9500

LG EL9500 izmantota jaunākā OLED tehnoloģija ar īpašu pikseļu slāni, kas izstaro savu gaismu, iztiekot bez aizmugurējā apgaismojuma, ko izmanto parastajos LCD televizoru modeļos. Bez ārējiem gaismas avotiem LG EL9500 15 collu ekrāns nodrošina izcilu melnās krāsas kvalitāti un attēlu, kas, salīdzinājumā ar parasto LCD televizoru, 1,5 reizes pārsniedz uztverto spožumu. Tāpat OLED tehnoloģija sniedz ievērojami ātrāku video atsvaidzināšanas ātrumu, kas kopā ar 120 Hz tiešo skenēšanu nodrošina dinamiskāku attēlu skatīšanās iespēju, novēršot miglošanos pat dinamiskākajās epizodēs.

Izcilās kvalitātes attēlu papildina līdzvērtīgas LG EL9500 skaņas iespējas. Izmantojot LG neredzamos skaļruņus, Clear Voice II un SRS Trusurround XT tehnoloģiju, LG EL9500 nodrošina izcilu skanējumu, kas apmierinās pat kaprīzāko mūzikas gardēžu prasības.

“Šis ir labākais brīdis, lai iepazīstinātu ar LG EL9500 un tā jaunajām attēla un skaņas kvalitātes virsotnēm. Turklāt LG EL9500 dizains ir apliecinājums arī tehnoloģiju progresam, kas nodrošina mājas izklaides iespējas bez robežām,” uzsver LG Home Entertainment Company izpilddirektors un prezidents Saimons Kangs (Simon Kang).

Tāpat, rūpējoties par vidi, LG EL9500 patērē ievērojami mazāk elektrības nekā parasts LCD televizors, turklāt tā ražošanā nav izmantots ne svins, ne arī dzīvsudrabs, tā radot daudz mazāk e-atkritumu, nekā parastā lieluma televizors. Turklāt SIMPLINK HDMI interfeiss sniedz iespēju pārraidīt saturu no citām multivides ierīcēm tieši uz televizoru.

Jau no maija LG EL950 būs pieejams tirdzniecības vietās arī Latvijā.

http;//zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV