Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Jauns mobilais tālrunis – Versace Unique

Zane Udrase, 24.05.2010. 11:40

Versace sadarbībā ar ModeLabs Group no šī gada jūnija sākuma piedāvās Versace Unique, kas ir pirmais luksusa skārienekrāna un pilnfunkciju multivides tālrunis. Versace Unique būs pieejams ievērojamākajos ekskluzīvu rokas pulksteņu un smalku juvelierizstrādājumu tīklos, kā arī Versace labākajos modes preču veikalos visā pasaulē.
Jauns mobilais tālrunis – Versace Unique

Versace Unique ir izmantotas LG progresīvās tehnoloģijas, nodrošinot tādas funkcijas kā 3G tīklu, e-pastu, multivides atskaņotāju, 5 megapikseļu kameru ar zibspuldzi un netbook datoru. Lai nodrošinātu augstas kvalitātes zvanu signālu, MP3 mūzikas failu un video atskaņošanu 30 stundu ilgā laika periodā, tā izstrādē ir izmantota Dolby Mobile skaņu tehnoloģija.

Versace Unique apvieno funkcijas, kas svarīgas profesionālajām un personiskajām vajadzībām. Mobilais tālrunis ir izveidots no vissmalkākajiem materiāliem, ar rokām salikts Francijā un konstruēts atbilstoši Versace augstajam standartam. Priekšējā plakne ir izveidota no tīras augstās tehnoloģijas keramikas vai ar rokām izgatavota laka koka materiāla, ap kuru ir smalki veidots rāmis ar 18 K dzeltenā zelta apdari vai 316 L kategorijas nerūsējošā tērauda izklājumu. Aizmugurējā daļa ir apdarināta ar vissmalkāko, ādu iestrādājot Medūzas galvas reljefa rakstu. Versace Unique safīra kristāla ekrāns ir lielākais no šī augsto tehnoloģiju materiāla izgatavotais viengabala priekšmets, kas jebkad radīts patērētāju vajadzībām. Tas ir nesaskrambājams, kā arī nodrošina ideālu skārienekrāna interfeisa vadāmību un precizitātes kontroli.
 
Versace Group vadītājs Žans Džakomo Ferrariss (Gian Giacomo Ferraris) sacīja: “Mēs esam sajūsmā par Versace Unique. Mūsu komanda ir lieliski sadarbojusies ar Modelabs partneriem, lai izstrādātu īpaši novatorisku izstrādājumu, kurā nevainojami sapludināti luksusa materiāli, meistarība un LG progresīvās tehnoloģijas. Arvien vairāk attīstot uzņēmējdarbību, mēs īpaši priecājamies par iespēju paplašināt luksusa piederumu ierīču klāstu, kas papildina mūsu galvenos modes izstrādājumus saskaņoti ar Versace DNS.”
 
Papildu informāciju, lūdzu, skatiet http://www.versace.com/mobile

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV