Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

EPSON prezentē jaunos biznesa klases tintes printerus – B-310N un B-510DN

Viesturs Deksnis, 25.05.2010. 12:54

Informāciju tehnoloģiju kompānija EPSON laidusi klajā jaunus biznesa klases krāsu tintes printerus B-310N un B-510DN, kas balstīti uz unikālo Micro Piezo „aukstās” tintes tehnoloģiju – drukājot bez termiskas apstrādes.
EPSON prezentē jaunos biznesa klases tintes printerus – B-310N un B-510DN

B-310N un B-510DN ir īpaši ražoti kā biznesa drukas iekārtas, jo tajos izmantotā Micro Piezo tehnoloģija paredz drukāšanu bez karstās apstrādes, tādējādi šie printeri ir lieliski piemēroti arī tādu prezentācijas materiālu drukāšanai kā plēves un uzlīmes, pilnībā izslēdzot risku tās sakausēt. Savukārt EPSON DURABrite Ultra tintes īpašais sveķu pārklājums nodrošina izdruku noturību pret ūdeni un traipiem, izturību pret izbalēšanu, kā arī izsmērēšanos, ļaujot lietotājam droši veikt materiālā nepieciešamās atzīmes ar marķieri. Izdrukas no printera iznāk pilnīgi sausas, un ir gatavas tūlītējai lietošanai.

Jaunie printeri drukā visdažādākā formāta papīrus un materiālus – sākot ar vissīkākā teksta melnbaltām izdrukām un krāsainiem attēliem uz fotopapīra, un beidzot ar aplokšņu uzlīmēm un prezentācijas materiāliem. Visos gadījumos EPSON „aukstās” tintes tehnoloģija un pigmenta tipa tinte nodrošina visaugstāko kvalitāti, pietam šīs tintes izdrukas ir līdz četrām reizēm lētākas nekā lāzerizdrukas. Tā, piemēram, B-510DN var izmantot lielas ietilpības tintes kasetnes, ar kurām nelielā birojā var drukāt līdz pat pusgadam.

Abi printeri drukā līdz 37 lapaspusēm minūtē un līdz 19 lapaspusēm standarta režīmā. Ar B-310N tintes kasetnēm var izdrukāt 3000 melnbaltus un 3500 krāsainus dokumentus, taču ar B-510DN – 8000 melnbaltus un 7000 krāsainus materiālus.

Printeru papīru glabātuvēs vienlaikus var ievietot līdz 650 A4 formāta lapām, bet duplex funkcija nodrošina materiālu divpusējo apdrukāšanu, tādā palielinot iekārtu produktivitāti. B-310N un B-510DN ir arī USB 2.0 savienojums, lai varētu izdrukāt materiālus bez datora starpniecības. Turklāt iebūvētā bezvadu funkcija nodrošina iekārtas koplietošanu ar citiem Ethernet tīklā esošajiem lietotājiem, kas īpaši svarīgi ir darbam birojā. Printeru vadībai ir paredzēts vienkāršs kontrolpanelis ar pārskatāmu LCD ekrānu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV