Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LG BD570 BLU-RAY DVD atskaņotājs – neierobežota satura lietošana ar WI-FI

Zane Udrase, 27.05.2010. 11:04

Viens no pasaules vadošajiem tehnoloģiju novatoriem LG Electronics (LG) jau jūnijā visiem interesentiem Latvijā piedāvās iegādāties Blu-ray DVD atskaņotāju LG BD570, kas aprīkots ar Wi-Fi. Savukārt tiem, kuri vēlas apvienot svarīgākās Blu-ray DVD atskaņotāja iespējas ar samērojamu cenu, piemērota izvēle būs LG BD560.
LG BD570 BLU-RAY DVD atskaņotājs – neierobežota satura lietošana ar WI-FI

LG BD570 iebūvētais Wi-Fi nodrošina iespēju savienot atskaņotāju ar internetu vai mājas tīklu, lai izmantotu daudzveidīgu izklaides iespēju piedāvājumu savā televizora ekrānā.

„Šodien lietotājiem jānodrošina piekļuve neierobežotam saturam, izmantojot interneta sniegtās priekšrocības. Tāpēc LG BD570 mēs nodrošinām savienojamību, kas ļauj televizora ekrānā izmantot plašākās audio, video un citas izklaides iespējas,” uzsver LG Home Entertainment Company izpilddirektors un prezidents Saimons Kangs (Simon Kang).

Bezvadu interneta piekļuve nodrošina LG BD570 iespēju atskaņot YouTube video, fotoattēlus no Picasa Web Album, vienkārši pārnesot tos no maza datora monitora uz liela, augstas izšķirtspējas televīzijas ekrāna. Turklāt, lai uzlabotu Blu-ray disku iespējas, LG BD570 saņem ar videofilmām saistītu saturu no tīmekļa, izmantojot BD-Live 2.0 funkciju. Tāpat šis Blu-ray atskaņotājs nodrošina ērtu piekļuvi arī tādai informācijai kā, piemēram, vietējās un ārvalstu laika apstākļu prognozes no programmas Accuweather.

Daudzas ģimenes laika gaitā uzkrājušas ievērojamu digitālo bibliotēku ar mūziku, videofilmām, mājas video un citiem noderīgiem failiem. Izmantojot Wi-Fi, LG BD570 savienojas ar datoriem mājas tīklā, vai ar DNLA saderīgām datu glabāšanas ierīcēm. Tāpat to iespējams savienot ar ārējiem USB cietajiem diskiem vai zibatmiņām, lai atskaņotu DivX un MKV videofilmas augstas izšķirtspējas kvalitātē.

LG BD570
Wi-Fi
Bezvadu tehnoloģija
DLNA
Ārējā HDD atskaņošana
Tīmekļa saturs (YouTube, Accuweather, Picasa)
Augstas izšķirtspējas video failu atskaņošana (MKV un DivX HD)
USB Plus video, fotoattēlu un mūzikas atskaņošanai

LG BD560
MKV/ DivX HD
Ārējā HDD atskaņošana
BD Live & Bonus View funkcija
NetCast
Tiešā atskaņošana no USB
SIMPLINK (HDMI-CEC)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV